Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КАКВО НАПРАВИ ДИДО СЪС 100-ТЕ БОНА ОТ „ФЕРМАТА“

ЕТО КАКВО НАПРАВИ ДИДО СЪС 100-ТЕ БОНА ОТ „ФЕРМАТА“

дидо

Дидо от D2 инвестира стоте хиляди лева от победата във „Фермата“ в оборудване на мечтаното домашно студио и комфорта на близките си хора.

Десет месеца след участието си в шоуто на bTV обаче рок певецът още има болки в коляното от работата с животните и особено от клякането за доенето им, тъй като бил прекалено висок, за да издържи в приведена позиция цялата манипулация. Това обаче е единственият негатив, който Деян Каменов пази от престоя си на село и битката за оцеляване под открито небе.

„Да занулиш емоционално е супер здравословно преживяване. Лягаш да спиш на земята, нямаш даже слама за изолация, и се разделяш се с цялата мисловна плява в главата ти. Осъзнаваш колко малко ти трябва, за да си живееш яко“ разказва Дидо.

Престоя си във „Фермата“ той сравнява с маратон, в който колкото повече се натовараиш, толкова по-бързо се възстановяваш.

„Когато си на въздух и не хабиш нерви за пътен трафик и други дразнители, свързани с градската среда, имаш много по-високо КПД на почивка. Едно е да се напрегнеш за битките, в които тичаш, скачаш и се раздаваш няколко часа, друго е да имаш тежки физически задължения, да се справяш с тях педантично по цял ден, после дремваш и всичко започва отначало, ден след ден“, казва фронтменът на D2.

Един от уроците, който научава между куизовете по история и усвояването на занаяти, е, че човек е способен на всичко с правилната мотивация, пише Монитор. На финала на риалитито Дидо заявява, че се е чувствал презареден и лек във всеки възможен смисъл, тъй като свалил и излишните си килограми.

Към участниците в новия сезон Дидо има едно пожелание – да оставят егото си пред вратата на „Фермата“ и да не залагат на стратегията „Прецакай другите“.

„Каквото и да си мислят, както и да се подготвят, ще се окаже, че не са готови за нищо от този сорт. Оцеляването във „Фермата“ е екипна работа, и то много пипкава. Хем трябва да играеш за всички, хем да знаеш кога да покажеш възможностите си и да изпъкнеш. Не трябва да се доказваш всяка секунда, а да забравиш суетата и да гледаш да бъдеш полезен“, категоричен е музикантът.

Top
>