Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КОЕ Е СИМВОЛЪТ НА ЗДРАВАТА ВРЪЗКА

ЕТО КОЕ Е СИМВОЛЪТ НА ЗДРАВАТА ВРЪЗКА

love-couple

Сексът е едно от най-приятните занимания, с което двама души могат да ангажират времето си. Понякога се случва случайно, друг път е мотивирано, а в затвора остава нежелано. Редица поети са казали, че чувствата са истински чисти, когато на сцената се качи и любовта. Последното попада в компетенцията на колежките и по тази причина ще го оставим на тях.

Продължаваме да твърдим, че жената трябва да стане жертва на множествения оргазъм, но някъде там във връзката съществува споделеният оргазъм – двамата да пресекат линията по едно и също време. Едновременният оргазъм при жените винаги може да бъде символ на споделената любов, докато за мъжкото съсловие може да е леко разочарование – мнозина искат да стигнат до 2-цифрената сума от щастливи мигове. Въпреки различните интереси в това начинание, много дами искат да споделят своя момент с любимия. След кратка консултация с учените от БАН, получихме следните решения на този свещен казус:

Всеки от нас е достигал до този приказен момент, в който е на ръба на възможностите си и броени секунди остават преди експлозията на шприца. Има най-различни техники за успокояване и забавяне на темпото. Овладяването на нейното тяло е една от най-важните мисии на този етап.

Повторението е майка на сексуалното щастие Статистиката показва, че един мъж има нужда от 3 до 5 минути, за да достигне оргазъм. Жените имат нужда за 12 – 14 минути. По груби изчисления ще се налага да дойдат и двама съседи, преди да дойде нашият ред за финал. Ако си от онези хора, които смятат, че твоята жена е твоя и ничия друга, тогава ще трябва да се повтаряте като стар турски сериал по кабеларката. Какво може да направите? Има алтернативни щастливи методи като оралната любов, стимулирането на някои части от женското тяло и други възбуждащи стратегии, които да ви помогнат за синхронизирането на вашият часовник. Ако пък направите чудо и милото настръхне и ви стисне ушите с бедра, тогава вече започвате да водите с 1:0 в леглото.

Източник: Men.bg; снимка: Интернет

Top