Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО КОЙ Е СДОБРИЛ ГРИНГО И СОФИ МАРИНОВА

ЕТО КОЙ Е СДОБРИЛ ГРИНГО И СОФИ МАРИНОВА

софи преслава sofi preslava

Приятелят на Преслава Павел стои в основата на сдобряването на Софи Маринова и Гринго. Двете певици са първи приятелки, а докато за пореден път Софка била разделена с мачото, Павел се чувствал без подходяща компания.

Липсата на Гринго проличала най-силно при пътуването на семействата до Малдивите. Въпреки че Софка бе в компанията на сина си Лоренцо, той не бил подходяща компания за Павел заради разликата във възрастта.

ПЪЛЕН ШОК: РАЗДЕЛЕНИТЕ СОФКА И ГРИНГО ПРАЗНУВАТ С ПРЕСЛАВА ГОДИШНИНАТА СИ

Не могъл да замести Гринго и Коцето, който също е в приятелския кръг на Маринова и бе на райската почивка. Той бил твърде шумен и ексцентричен за вкуса на Павел, който направил всичко възможно, за да сдобри кумицата и кумеца си. Сега Гринго и Павел са отново много близки, а Маринова дори показа как се целува с насилника си навръх рождения си ден, пише ХотНюз.

КОЛЕГИ ОБИДИХА ТЕЖКО СОФИ МАРИНОВА

Софка ба засипана от благопожелания за личния си празник от почти всички колеги.Тя празнува, макар и с известно закъснение именно с Преслава и Павел, а от кадрите ясно се вижда, че Лоренцо е доста резервиран към Гринго по време на празничната вечеря.

Top