Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КОИ СА НОВИТЕ ФЕРМЕРИ, КОИТО ВЛЯЗОХА В ШОУТО

ЕТО КОИ СА НОВИТЕ ФЕРМЕРИ, КОИТО ВЛЯЗОХА В ШОУТО

fermata фермата

Във втория епизод на „Фермата“ 8 в стопанството влязоха мъжете, които ще гледаме за първи път в риалитито, както и дамите, които вече имат опит от предишните му сезони. Запознайте се с техните визитки.

Евгени Коев

Евгени Коев е на 25 години, от Казанлък. Потомствен полицай.
Всички във фамилията му са полицаи – дядо му, баща му, чичо му. Брат му също иска да влезе в професията.
Евгени е модерен млад мъж, но е свързан с миналото на своя роден край и на фамилията си. Живее в Казанлък със съпругата си. Оженили са се млади и засега не бързат да имат деца. Отглеждат много домашни животни, а той прави мезета и ракии. Свири на духови инструменти, на тъпан и барабани. Влиза във „Фермата“ със своята гайда.
„Дядо ми ме научи на всичко. Той ме изгледа, направи ме човека, който съм. Смъртта му е най-тъжният момент в живота ми. Моето участие във „Фермата“ е начинът ми да му отдам своята почит. Дядо мечтаеше да ме види в предаването“, казва Евгени.

 

АКУШЕРКАТА НА РАЧКОВ, КРИСКО И МАРИЯ ИЛИЕВА ЩЕ ДОИ КОЗИ ВЪВ „ФЕРМАТА“

Владислав Симанел

Владислав Симанел е на 32 години, роден е във Вилнюс, живее в София. Диетолог и фитнес треньор. Популярен е като г-н Морков заради любовта си към растението, което използва в различни ястия.
„Аз съм интернационален човек. Майка ми е от Украйна, баща ми – от Беларус. Те се запознават в Латвия, а аз съм роден в Литва“, обяснява той. На 21 години заминава за Лондон, но след много провалени опити да си намери работа в модната индустрия става барман в ресторант на Джейми Оливър. Потиска се, изпада в депресия, напълнява. Това е причината да започне да се интересува от здравословното хранене. Става диетолог и фитнес треньор.
Междувременно се запознава с българка, женят се и идват у нас. Преди 2 години се разделят, но той остава в страната ни. Продължава да се занимава със здравословно хранене и развива бизнес с ароматни чорапи. Запознава се с момиче от Узбекистан и двамата не искат да напускат България. „Живея един път и искам да пробвам всичко в този свят. Новата ми цел е да спечеля „Фермата“, твърди Владислав.

Георги Димитров

Георги Димитров е на 33 години, от София. Търговски представител.
„Аз съм обикновен човек. Не съм алчен, доволен съм от живота си, добряк съм, обичам семейството си и съм щастлив. Това са нещата, които ме отличават от останалите хора“, казва той.
Георги е бивш баскетболист от „Локомотив“, а голямата му страст са видео игрите. Отдаден геймър е. Готов е ожесточено да спори с всеки, който твърди, че компютърните игри са вредни. Другата му голяма страст е нумизматиката. Всяка събота е на битака в търсене на „съкровища“.
Дълго е живял в Дания, оженил се за българка, имат две дъщери. Преди три години всички окончателно се прибират в България. Свободното си време семейството прекарва на вилата си в село Борика. „Работата там ми дава увереност, че ще се справя с всичко във „Фермата“, казва Георги.

Радослав Колев

Радослав Колев е на 34 години, от София. Фитнес треньор и баскетболист.
„Родих се в семейство без мъжка подкрепа, но станах силно обичащ, уважаван и незаменим. Животът ме принуди от малък да се боря с него. Когато бях на 3 години, родителят ми от мъжки пол ни изостави със сестра ми. Въпреки това, с помощта на нашата майка, сме здрави и изучени до магистърска степен“, казва баскетболистът и капитан на Локомотив София.

„ФЕРМАТА“ ЗАПОЧНА, ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ УЧАСТНИЦИ В 8-ИЯ СЕЗОН

Голямата страст на Радо е работата му като фитнес треньор и заниманията му с деца. Иска да бъде пример за най-малките и да им помогне да заобичат спорта. С тази амбиция миналата година основава спортен клуб „Българи“. През последната година се посвещава на мечтата си за кинокариера. Завършва актьорско майсторство и кара курсове за каскадьор в Киноцентъра.
Целта му е да спечели „Фермата“ и да инвестира голямата награда в спортната база на своя клуб.

Иван Трифонов

Иван Трифонов е на 34 години, от София. Безработен.
Завършил е спортно училище, а след това Лесотехническия университет. Дипломиран агроном. От 12 години се занимава професионално със спортна стрелба и е част и от националния ни отбор.
Преди пандемията е извършвал цялостна поддръжка на сгради. Коронавирусът убил бизнеса му, защото хората вече масово работят от вкъщи и офисите затварят.
Иван не е лесен характер. „Хората около мен най-вероятно биха казали, че съм див, необуздан и дързък. Не си премълчавам нищо и тези, които не ме познават, се обиждат. Всъщност аз съм човек, който не понася лицемерието, предателството и насилието над животни“, обяснява той.
От дете предпочита да е в полето, гората или блатата около София, и да изучава различни „твари“. Иска да чува птици, а не клаксони и да вижда дървета и облаци, а не коли и сгради. Голямата му страст са орнитологията и морският риболов.
Влиза във „Фермата“ с намерението да си намери истински приятели.

Калин Евтимов

Калин Евтимов е на 35 години, от София, но живее в Долна Диканя. Строител.
Отраснал е в семейство на спортисти и е трикратен шампион по хандбал. Печелил е Купата на България, има участие на европейско и световно първенство. През 2008 година заминава да играе в Кипър, където среща бъдещата си съпруга – украинка и също хандбалистка.
Година след като се запознават, двамата се женят и се прибрат в България. Ражда им се дъщеричка. След като войната в Украйна избухва, успяват да изтеглят в България повечето роднини и близки на жена му.

СЕДЕМ ЖЕНИ И СЕДЕМ МЪЖЕ ПЪРВИ ЩЕ ПРЕКРАЧАТ ПРАГА НА „ФЕРМАТА“

Калин има бригада за ремонти, бизнесът му се развива добре. Наскоро той и семейството му напускат София, за да се заселят в село Долна Диканя.
„Обожавам състезанията. „Фермата“ обаче не е само битки, а е предаване с кауза. Обичам традициите и историята, и мисля, че имам качествата да стигна напред в играта“, казва той.

 

Георги Корчев

Георги Корчев е на 47 години, от Русе. Кметски наместник е на най-малкото българско село Пепелина.
Никой от рода му не е бил свързан със земята. Самият той дълго се е занимавал с търговия, но стресът му дошъл в повече. Кандидатствал за кметски наместник на Пепелина и тази година празнува първите си 7 години селски живот.
„Откакто земята стана моят храм, започна да ми се намества акълът. Думите съвест, чест, достойнство, вяра, доброта и смирение са собствените ми Божи заповеди. Опитах се да загърбя суетата, завистта, стремежа към материалното. Разказвам на хората, че на село животът е по-красив, храната – по-вкусна, а удоволствието от свършената работа – по-голямо“, казва Георги. За него „българщината“ е стремежът към старите ценности и традиции.
Георги е работяга. Умее много неща – готви, меси хляб, зида, строи. Тежи си на мястото. Определя се като широкоскроен човек, толерантен към чуждите мнения, вяра и навици. Същевременно има болезнено чувство за чест, достойнство и справедливост.

В шоуто влизат и познати дами от предни сезони на шоуто. Това са Веселка Маринова, Валерия Дочева, Лилия Семкова, Нина Гъдева, Ваня Илиева и Альона Михайлова.

Top
>