Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОМБА: ЕТО КОИ ВЛИЗАТ В „БИГ БРАДЪР ОЛ СТАРС“

БОМБА: ЕТО КОИ ВЛИЗАТ В „БИГ БРАДЪР ОЛ СТАРС“

вип-брадър-vip-brother

На прага сме на следващото издание на „Биг Брадър“, което ще започне на 5 ноември. Актьорът Станимир Гъмов, който бе във „ВИП Брадър“ през 2015, напира отново да влезе в най-популярната къща у нас. Кукловодът е закъсал финансово и има спешна нужда от пари.

Станимир подхвърлил няколко пъти на шефовете на „Олд скул“, които продуцират риалитито, че вече се чувства по-обигран и готов да заживее в къща, пълна с камери. Освен това сърцето му било свободно и спокойно можел да се впусне в любовна авантюра пред камерите на Големия брат, за да поддържа висок рейтинга на шоуто.

Той бил готов да прекрачи прага на Къщата в Нови хан срещу по-нисък хонорар стига да е под прожекторите за 2-3 седмици. Според източници, той ще получи 25 бона за своя престой.

Сигурен участник в „Биг Брадър ол старс“ е и Жени Калканджиева. Този път тя ще участва сама, без мъжа си Тачо. Миската се е договорила за 40 000 лева хонорар. В момента тя се изявява като коментатор в лайф изданията.

Голямата изненада в предаването обаче ще е Златка Райкова. Блондинката, която отново е в устата на всички заради връзката си с Благо Джизъса, се е договорила да участва срещу сумата от 60 хиляди лева. Тя ще се опита да демонстрира смирен имидж в шоуто.

Другата изненада в шоуто е Албена Вулева. Емблематичната водеща на „Сигналто жълто“ е приела да се включи срещу сумата от 50 000 лева, пише „Уикенд“. Вулева в момента е особено интересна, тъй като междувременно прие исляма и се очаква да влезе забулена в Къщата.

Концепцията на продуцентите е „Биг Брадър ол старс“ да е по-позитивен, след като несекващите скандали в този „ВИП Брадър“ не дадоха очаквания рейтинг. Нищо чудно „леката версия“ на шоу №1 да има и по-голям рейтингов успех, пророкуват в тв средите.

Top