Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КЪДЕ АСТРОЛОЖКИТЕ ИЗПРАТИХА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ЗА ЧРД

ЕТО КЪДЕ АСТРОЛОЖКИТЕ ИЗПРАТИХА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ЗА ЧРД

светлана гущерова svetlana gushterova

Светлана Гущерова посрещни 35-ия си рожден ден на италианска земя. Моделката и бизнесдама отпраши със съпруга си Христиан на поредното романтично пътуване в любимата на семейството Венеция.

Още вчера Гущерова показа в Инстаграм, че пътуват с лодка към хотела, а там я посрещнаха с почести. Късно снощи домакините се бяха погрижили да изненадат рожденичката с мини торта и специален поздрав за празника й.

Последва изненада и от Гущеров. Бизнесменът честити рождения ден на половинката си с пищен букен от бледорозови роди и торта в същия цвят под формата на сърце.

4 АСТРОЛОЖКИ ДИКТУВАТ ЖИВОТА НА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА

Най-вълнуващият пък отлетя към Венеция от Драгалевци. Майката на Гущеров, Кунка, сподели стори, с подаръка за мама Светлана от трите й деца. „Честит Рожден ден, Мамо! Обичаме те! Ани, Добри, Криси“ е написано върху шоколадова торта. „Най-хубавия и скъп подарък“, отбеляза Гущерова.

Тези дни се появи информация, че астроложките на Светлана са я посъветвали да посрещне рождения си ден в чужбина, отбелязва Пик. Очевидно е послушала съветите им.

Top