Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КЪДЕ МЕСТЯТ СНИМКИТЕ НА „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“, В СЕРИАЛА ВЛИЗА ГОЛЯМА ЗВЕЗДА

ЕТО КЪДЕ МЕСТЯТ СНИМКИТЕ НА „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“, В СЕРИАЛА ВЛИЗА ГОЛЯМА ЗВЕЗДА

дяволското гърло dyavolskoto gurlo милошев

Феновете на „Дяволското гърло“ най-после могат да бъдат доволни. След като три години и половина настояваха за продължение на хитовия криминален сериал, миналата седмица стана ясно, че молбите им са чути. Звездата в продукцията – Владо Карамазов, съобщи, че са започнали снимки на втори сезон. Историята се мести във Велико Търново.

„След 5 години, отново като Филип Чанов. Но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Ще поостанем в този град следващите месеци. Дано успеем да направим едно хубаво продължение на „Дяволското гърло“. И съм решли да намеря интересните фотографски обекти в този град и около него. Ако имам време“. Това написа Карамазов в социалните мрежи, като показа снимка от снимачната площадка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@v.karamazov)

В новия сезон той отново ще играе със своята близка приятелка Теодора Духовникова в ролята на служителката от ДАНС Мия Язова. Двамата се местят във Велико Търново от Смолян, където се развиваше действието в първия сезон.

НАЙ-НАКРАЯ: ЗАПОЧНАХА СНИМКИТЕ НА ВТОРИЯ СЕЗОН НА „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“

По какъв начин историята в старопрестолния град ще се свърже с пещерата Дяволското гърло, която е в Родопите, засега не е ясно. Но се знае, че двойката криминалисти отново ще разследват серия мистериозни убийства, а новият сезон ще протече под мотото „Есента на демона“.

Търновски медии съобщиха, че екипът снима в общината в града, подземията на художествената галерия „Борис Денес“, моргата на областната болница, Окръжния съд и полицията, около крепостта „Царевец“, край старото кметство в кв. „Варуша“ и на други знакови за мястото локации.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@v.karamazov)

Карамазов показа и кадър, от който се вижда как двамата с Духовникова учат репликите си.

Според информация на търновски медии в новия сезон влиза Мариан Вълев, известен още като Куката от „Под прикритие“. Не е ясно точно каква роля ще играе, но е възможно той да е новият извършител на разследваните престъпления, след като в сезон 1 бе убит героят на Христо Петков – Асен, който извършва мистериозните убийства.

Top