Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КЪДЕ НАЙ-ЛЕСНО ДА СИ НАМЕРИШ НОВО ГАДЖЕ

ЕТО КЪДЕ НАЙ-ЛЕСНО ДА СИ НАМЕРИШ НОВО ГАДЖЕ

сами-гаджета

Ако от известно време си сам/а и копнееш да имаш половинка до себе си, не стой вкъщи и не чакай любовта да те сполети, докато си у дома. Това просто няма как да стане. Дори да се запознаете online, пак ще трябва да излезете и да се видите. Затова излизай повече, бъди винаги в настроение и в най-скоро време ще си намериш гадже. Най-често хората срещат половинката си в кръга на общите си приятели. Другият вариант е да срещнеш бъдещия си партньор в работата или в училище.

Сайтът „Mail.ru” направи проучване и установи кои са местата, където е най-голям шансът да си намериш половинка. 69% от анкетираните са дали гласа си за зараждане на любов сред приятелите, 49% най-често са си намирали гаджета в работата или в училище. Според 15% е възможно да се запознаеш с половинката си в клубове по интереси или на улицата.

5 ЧЕРТИ НА ДОБРИТЕ В ЛЕГЛОТО

Едва 13% смятат, че е възможно да намериш любовта online, а 11% са на мнение, че дискотеките, ресторантите, театрите, изложбите и концертите са местата, където човек може да срещне бъдещето си гадже. 9% са дали гласа си за фитнеса, 5% за градския транспорт, а 2% смятат, че това може да се случи в библиотеката.

В анкетата са взели участие 1 600 души от 138 населени места в 46 области в Русия.

Top
>