Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО НАКЪДЕ ОТПРАШИ АНДРЕ ТОКЕВ СЛЕД ЗАТВОРА

ЕТО НАКЪДЕ ОТПРАШИ АНДРЕ ТОКЕВ СЛЕД ЗАТВОРА

андре токев

Телевизионният готвач Андре Токев се изнесе от София само дни след като беше предсрочно освободен от затвора за шофиране в пияно състояние. Популярният кулинар беше забелязан в курортното градче Лозенец в компанията на съпругата си Мария и приятелско семейство.

Туристи споделиха, че Токев предпочитал да не се набива на очи заради скорошната медийна истерия около излизането си от затвора и затова се е дегизирал с бейзболна шапка и слънчеви очила. Шеф готвачът е отседна във вилата на свой приятел и вероятно ще изкара поне седмица по Южното Черноморие, преди да отпраши за Варна.

Познати на Андре Токев предположиха, че то е отпращил за да се отърси от спомена за пандиза, а и по работа. Кулинарят стопанисва ресторант към плажния комплекс „Перла бийч“ на Приморско съвместно с концесионера на плажната ивица.

ОКОНЧАТЕЛНО: СЪДЪТ ПУСНА АНДРЕ ТОКЕВ НА СВОБОДА

И макар Токев никога да не е готвил лично в ресторанта, готвачите приготвят храната за туристите по негови изпитани рецепти.

Андре Токев влезе в затвора в началото на годината, след като през ноември 2021 година беше заловен да шофира пиян с разкъсани гуми и само по джанти огромния си бял пикап „Мерцедес“. Алкохолната му проба показа наличието на 1,9 промила алкохол в кръвта, отбелязва Уикенд. За да избегне тежка присъда за повторното си задържане пиян зад волата, Андре Токев предпочете да се покае публично и да сключи споразумение с прокуратурата.

Беше осъден на 10 месеца затвор, но в крайна сметка съдът реши да намли с три месеца присъдата му. Решението на магистратите обаче беше обжалвано от администрацията на затвора в Казичене, та се наложи и втора съдебна инстанция да потвърди предсрочното му освобождаване.

Според мълвата от затвора в Казичане протестирали срещу по-ранното му излизане, тъй като Андре отказал да готви за администрацията на затвора и приготвял храна само за съкилийниците си.

„Няма какво да кажа… Сигурен съм, че повече никога няма да се кача зад волана пил, взех си поука. СЕга искам да бъда оставен на спокойствие“, лаконично коментира Андре Токев пред журналисти.

Top
>