Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО ПО КАКВО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НАИСТИНА ВИ ОБИЧА

ЕТО ПО КАКВО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НАИСТИНА ВИ ОБИЧА

love-обича

Мъжете от всяка зодия показват по различен начин своята обич:

Овен

Мъжете традиционно се преструват, че са добре, че се наслаждават на живота и грабят от него с пълни шепи. Не обичат да показват слабост. Това важи и за овните. Но не и ако са истински влюбени. Ако нещо го притеснява, той ще ви каже. Ако е разстроен, ще сподели с вас, защото иска да знае, че може да разчита на някого. Винаги ще е искрен, ако изпитва любов към вас.

Телец

С мъжете телец се говори много лесно, когато сте на разходка в парка или на ресторант. Ако обаче не сте на публично място, нещата стоят по друг начин. Той е по-объркан, когато останете само двамата и е уязвим и няма да говори за чувствата си. Ще го направи само ако е влюбен и дори ще предпочита да прекарва време само и единствено с вас.

Близнаци

За да разберете дали ви обича, следете какви са разговорите ви с мъжете близнаци. Ако се интересува от живота ви, ако ви разпитва за миналото ви, ако се опитва да разбере кои са най-силните и слабите ви качества, какво харесвате – това е явен знак, че е влюбен. Ще очаква и вие да му задавате такива въпроси за живота му, защото планира да изгради продължителна връзка с вас.

Рак

В връзките всеки се опитва да се покаже в най-добра светлина. Но е ясно, че всеки има срамни тайни и е правил неща, от които не се гордее. Ракът ще започне да си признава грешките сравнително рано, не му трябва да минат години, просто му трябва да се влюби. Изисква се много кураж да говориш за грешките си, но той ще го направи, защото чувства, че може да изградите стабилна връзка.

Лъв

Лъвът е харизматичен и слънчев, много силен и горд. Ако обаче го видите в друга светилна – като тих, неуверен и изключително чувствителен човек, това е защото сте спечелили сърцето му. Той ви смята за специална и затова ви позволява да го видите без маска и блясък.

Дева

Мъжете дева показват, че са влюбени, когато станат много уязвими и раними. Ако около вас той е нервен, притеснителен и не се страхува да плаче, значи ви обича истински. Девите са такива перфекционисти, че няма да позволят на случаен човек да ги види в такава светлина.

Везни

Мъжките представители на този знак са нещо като всезнайковци. Когато са влюбени обаче, те забравят за това свое самочувствие и се доверяват на партньора напълно, пише ТийнПроблем.нет. Ако той ви иска съвети или търси помощ от вас, несъмнено сте успели да влезете под кжата му. Иначе не би се показал като нуждаещ се.

Скорпион

Връзките и романтичните отношения значат много за скорпионите. Мъжете от тази зодия разкриват, че имат силни чувства към една жена, когато ѝ споделят за предишните си връзки. Той ще обсъжда с вас какво му се е случило в миналото, как са го наранили, какви грешки във връзките е правил самия той. Това е, защото не иска да повтаря подобни грешки и търси подкрепа от ваша страна.

Стрелец

Стрелците са шегаджии, оптимисти и много весели. Но жената, в която стрелецът е влюбен, ще го е виждала и в друга светлина – като песимист, който не знае какво да прави и как да реши проблемите си. Той също има доста грижи, като всички хора. Той иска да ви каже, че светът му не е толкова розов и вие сте неговото спасение.

Козирог

Дисциплинираният и работлив козирог е потаен. Но с дамата на сърцето си споделя всичките си тайни и не се притеснява, че тя ще ги издаде. Ако пред вас е по-приказлив и открит, бъдете сигурни, че ви обича.

Водолей

Водолеите са интелектуалци, предпочитат разума пред чувствата и не обичат да говорят на емоционални теми. Затова някои жени ги смятат за арогантни. Но когато са влюбени, те позволяват на жената до тях да плаче, да тъжи, да им говори за душевна болка, дори да драматизира. Вместо да се ядоса, той ще я утеши и прегърне.

Риби

Спечелили сте сърцето на мъжа риби, ако той ви използва като своя муза. Той е креативен – ще ви пее, ще пише стихове или пожелания, ще майстори подаръци за вас. Така ви показва, че сте специална. Иначе не би си губил времето, би творил за себе си и приятелите си, не за вас. Ако ви разказва и за най-странните си мечти и желания, обича ви.

Top
>