Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ВАНЯ ЦВЕТКОВА

ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ВАНЯ ЦВЕТКОВА

Актрисата Ваня Цветкова счупи таз, прикована е в инвалидна количка, написа жълт сайт, а след това веднага новината бе разпространа и от други. Ето каква е истината:

„Значи прикована съм била на инвалидна количка? Е, браво на вас, добре го измислихте! Я по-добре си гледайте собствените здравословни проблеми и не ме мислете мене.“ Така Ваня Цветкова отговори в личния си профил във Фейсбук по повод на писанията в жълтите медии, че е прикована в инвалидна количка.

Любимката на българските зрители от хитове бг филми и сериали винаги ревниво е пазила личния си живот, но истината за нейното състояние стана известна от най-близките ѝ хора в България.

Ето каква е тя: „Да, преди около три месеца Ваня наистина счупи таз. Случи се в къщата ѝ в Лас Вегас, битов инцидент. Синът ѝ пръв се притекъл на помощ, защото работата му позволява да работи и от вкъщи. На Ваня никога не са ѝ липсвали внимание и грижи. Тя се възстанови много бързо и вече ходи. Не знаем да е била в инвалидна количка. Няма нищо обезпокояващо около нейното здраве в момента. Добре е! Ваня е изключително силна личност! Вероятно ще пътува за България през лятото“, разказаха роднини на актрисата пред „24 часа“.

Top
>