Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО С КОГО ОТИДЕ НА МОРЕ МАРТА ВАЧКОВА

ЕТО С КОГО ОТИДЕ НА МОРЕ МАРТА ВАЧКОВА

марта вачкова marta vachkova

Марта Вачкова и Теодора Духовникова се забавляват по женски на родното Черноморие. Двете дами показаха, че топлото време определено влияе на положителното им настроение. А Вачкова написа за колежката си „Лятото ти отива“. Феновете оцениха хубавите им снимки и ги заляха с положителни коментари.

„Най-хубаво през лятото е да отидеш дори за малко на гости на Владо и на Марта, на морето. Да ти разказва Владо за български царе и виенска архитектура, за ботаника и откраднати фонтани. Да се смееш с Марта на плажа, да шляпате двете безцелно по морския бряг, да ви е тихо, да ви е радостно, да пищят гларуси, да ядете риба и таратор. Да споделите заедно щастието, че просто ви има“, сподели Духовникова.

НАЙ-СЕТНЕ: МАРТА ВАЧКОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПЕЧЕ ГОЛА

Още от началото на лятото обичаната актриса Мартина Вачкова прекарва лятото на море. първите и горещи фотоси бяха от почивка в в Сардиния, Италия, където се порадва на слънчево време и ползотворна почивка.

Тя качи и кратки клипчета, от които става ясно, че е прекарала голяма част от времето си и на луксозна яхта.

„Цветове, ухания, гледки – пияна съм от красотата тук“, твърди Марта за видяното от нея в Сардиния. Тя определи това кътче на Ботуша като рая на Земята, припомни „Телеграф“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Martina Vachkova (@martina_vachkova)

Top