Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО С КОЯ ИЗВЕСТНА АКТРИСА ФИЛИП БУКОВ ГО ПРАВИ НА ПЛАЖА

ЕТО С КОЯ ИЗВЕСТНА АКТРИСА ФИЛИП БУКОВ ГО ПРАВИ НА ПЛАЖА

филип буков filip bukov

Таблоидите често свързват името на Флипи Буков с известни и красиви българки, твърдейки за безкрайни любовни авантюри и връзки. Буков не коментира личния си живот, но е известно, че в момента актьорът е сингъл.

Секссимволът на родното кино и театър обаче постна доста гореща снимка в Instagram, с която може и да е подразнил свой колега актьор.

Филип сподели интимен кадър, на който е в компанията на една от най-красивите българки – Диляна Попова. Двамата са хванати в момент на тотална страст на безлюден плаж.

ФИЛИП БУКОВ СЕ ПРЕТРЕПА НЕЛЕПО

„Пак ми дадоха най-трудната роля. Какъв е този късмет, не знам! 😁“, пише към снимката Филип, който е заел водещата позиция, както е видно.

Факт е, че Буков и Попова изглеждат много, много яко заедно, но уви… не са гаджета. Кадърът е от предстоящ филм, в който участват двамата. Това обаче е добра новина, защото Филип няма да изпита гнева на Асен Блатечки, бивш на Диляна.

ЕТО СРЕЩУ КАКВО ФИЛИП БУКОВ БИ ВЛЯЗЪЛ В „ЕРГЕНЪТ“

Заглавието на филма е „Аферата Пикасо“, отбелязва vbox7. Филмът разказва за 30-годишния художник Антон, който се занимава с фалшификация на картини, пари и всякакви дребни измами. Изключително нахален, циничен и безскрупулен. Освен това е взел пари назаем от софийски мафиоти, които са изпратили по петите му мутрата Стамбата, за да си събере дълга. Освен Филип Буков и Диляна Попова, във филма участват още Башар Рахал, Жени Калканджиева и Тита.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Philip Bukov (@bukovphilip)

Top