Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО ЗАЩО СТОЯН Я-Я СЕ ПРАВИ НА ЛУД

ЕТО ЗАЩО СТОЯН Я-Я СЕ ПРАВИ НА ЛУД

Колоритният музикант Стоян Роянов, който втора седмица къса нервите на съквартирантите си в „Биг Брадър: Мост Уонтед”, всъщност изобщо не е толкова луд, пише „Уикенд“. Той се прави на ненормален, за да направи впечатление на зрителите и да бъде запомнен. Целта му е след това да капитализира добре, свирейки по частни партита.

„Стоян е чешит от години, но си е напълно нормален. Сигурен съм, че това е негова съзнателна роля, която дълго е репетирал. Любопитен съм докога ще издържи да се прави на хахо”, твърди стар приятел на Я-я. Самата религия „Уагабунка” пък изобщо не съществува. Тя е била измислена лично от него, а чешита се вдъхновил от детски спектакъл, който бил поканен да озвучава. Уагабунга била държава според мюзикъла. На Роянов това му харесало и създал около името цяла собствена религия, взаимствайки неща от християнството и прибавяйки свои собствени правила.

Въпреки че подлуди съквартирантите си, Стоян бързо се превърна в любимец на зрителите и сигурно ще е сред финалистите в шоуто. Той е копие на канадския актьор Джим Кери. Също като холивудската звезда, ексцентричният брадър забавлява с енергичните си и комични изпълнения, а освен това и визуалната прилика между тях е впечатляваща. И двамата са дългокоси, имат еднакви усмивки и правят едни и същи мимики, забелязаха зрителите на сеирджийското риалити по Нова телевизия. Последователят на апокрифната религия Уагабунга е също толкова странен, колкото и звездата от звездата от „Маската”, „Ейс Вентура” и „От глупав, по-глупав”. Джим Кери също залита по духовни учения също като дългокосия Роянов.

   „Достигнах до място, където имаш всичко, което някой някога е искал и си осъзнал, че въпреки това си нещастен. Да постигнеш мечтите си и да се окажеш нещастен е огромен шок. Казваш си: „Господи, значи това не е било толкова важно. Индивидуалности не съществуват, а само енергии.  Да, аз съм това – енергия”, философства комикът Джим Кери досущ като Роянов.

Top