Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ НАГРАБИ УЧЕНИК

ЕВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ НАГРАБИ УЧЕНИК

ева eva ергенът ergenut

Певицата Ева Георгиева, за която никой не знаеше, че е певица, преди да влезе в „Ергенът“, има нова тръпка. В предаването тя бе една от първите, които хлътнаха по Виктор Стоянов, но и първа му омръзна, защото се държеше буквално неадекватно с него. То не бяха ласкателства, то не бяха комплименти… а уж мъжете са тези, които трябва да го правят.

Както и да е – Ева отпадна, осъзна, че с Виктор нЕма да я бъде и мигом започна да се оглежда за нов обект на романтичните си въжделения. Е, явно го намери, но в лицето на… как да кажем… момченце, агнешко, младо лъвче, пише kliuki.bg.

Истината е, че гаджето на Георгиева изглежда с поне десет години по-малко от нея. А като се има предвид, че тя е на 29, то момъкът вероятно няма и 20. Абе, още в ученическа възраст, както се казва. За него е ясно какво прави с каката, но мнозина се чудят тя какво е открила в тази връзка (освен най-прозаичното, разбира се…).

ЕВА ГЕОРГИЕВА: НАИСТИНА СЕ ВЛЮБИХ ВЪВ ВИКТОР

Всъщност Ева не е първата, която се поведе по „модата“ на по-възрастните жени с по-млади момчета. С огромна разлика в годините си бяха (а някои и още са) Мария Силвестър и гаджето й, и Ваня Щерева, и Десислава, и Гала, и Мария Илиева, и още доста (извиняваме се на тези, които сме пропуснали).

При Ева Георгиева ясно личи, че е още в началото на любовната тръпка като на снимките с новия си тя е напът да го изяде. Езикът на тялото им показва, че тя категорично е по-хлътналата, а той… ами той просто си е хванал известна какичка.

Top
>