Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕВА ВЕСЕЛИНОВА СЕ ПОДУ ДО ПРЪСВАНЕ

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА СЕ ПОДУ ДО ПРЪСВАНЕ

ева веселинова eva veselinova

Ева Веселинова е започнала да се окръгля като балон. Повече от година след като роди своите близнаци, бившата Господарка на ефира не само че не е във форма, а е станала по-пълна отколкото беше след раждането. Габаритите й не спират да наедряват, а тя не спира да се тъпче.

Храната, изглежда, се е превърнала в център на вселената за Ева Веселинова, откакто изгуби работата си в телевизията. След като се раздели с коментаторския панел в „На кафе“ при Гала, тя започна да запълва времето си с готвене, като не пропускаше да сподели с феновете си в социалните мрежи какви вкуснотии е завъртяла за вечеря на мъжа си.

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА СЕ ПОХВАЛИ С МЪЖА СИ

После стана ясно, че е бременна, а след като роди, започна да готви и за децата. Изглежда обаче, тя не само приготвя храната, но и омита чиниите в дома си. Най-новите снимки и клипове на русокосата млада майка показват, че с всеки следващ ден тя като че ли става все по-пищна и по-пищна.

Гръдната й обиколка е бухнала като козунак, лицето й се е окръглило като дома, а краката й заплашват да заприличат на солунски диреци, отбелязва Уикенд. Ева трябва да е благодарна на природата, че й е отсъдила тяло с хармонични пропорции и че напълнява равномерно, вместо да качва тлъстини само в една област на фигурата си. Иначе досега вече щеше да е неузнаваема.

Съдейки по външния вид на блондинката, тя вече трябва да е около 70 килограма, след като години наред поддържаше 59-60 кила. Това е изненадващо, тъй като веднага след раждането звездата успя да влезе във форма доста бързо.

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА СЕ СРАМУВА ОТ ГОЛИТЕ СИ СНИМКИ

От Нова година насам обаче тя е започнала да се тъпче безогледно и доказателството за това може да се намери на найната страница в Инстаграм. Актрактивната блондинка редовно документира менюто си. Наскоро например тя беше на почивка в Гърция и подробно изреди ястията на масата си, като не пропусна да ги снима.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

Top