Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕВДОКИЯ ПОПАДИНОВА СЕ СГОДИ КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ФЛОРИДА

ЕВДОКИЯ ПОПАДИНОВА СЕ СГОДИ КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ФЛОРИДА

Евдокия Попадинова.

Признаваме, че женският футбол не е толкова популярен, колкото мъжкият, но няма как да не сте чували името Евдокия Попадинова. Ако ли пък не сте, то го запомнете, защото е много вероятно да го чуете отново. Четири поредни години тя грабва приза за най-добра футболистка на страната. През това време тя се подвизава в САЩ, състезавайки се за Северозападния университет Охайо, град Лима, за отбора на Рейсърс.

Освен че е много красива, Еви Попадинова, както се е писала в Инстаграм, не спира да публикува забавни и надъхващи клипчета от тренировките си. Един пост отпреди 2 дни обаче ни спря дъха – на фона на белия пясък и тюркоазени води на плажа Fort Myers във Флорида Евдокия получава предложения за брак. Приятелят й Кайл Бари, с когото са заедно от 2 години, задава важния въпрос, а отговорът на най-добрата ни футболистка е „Казах ДА““.

Само преди 2 месеца 23-годишната спортистка се дипломира успешно в университет във Флорида, за който успех Еви се похвали отново в Инстаграм, пише ladyzone.bg.

Новините около нея обаче не спират до тук. В последния си пост отпреди ден тя споделя, че отваря нова глава в живота си, което е свързано с годежа й, подписването на професионален договор и преместване в Дания.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I said “YES”! Казах “Да”! #engaged #fiance #happy #love

Публикация, споделена от Evi Popadinova (@evi_popadinova) на

Top
>