Вие сте тук
Начало > Събития > Best Erotic Model > ЙОАН ДРАГАНОВ: ЕРОТИКАТА Е СРЕД ПОКАЗАТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА ЗА ВСЕКИ

ЙОАН ДРАГАНОВ: ЕРОТИКАТА Е СРЕД ПОКАЗАТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА ЗА ВСЕКИ

На 9 февруари ще се проведе финалът на конкурса Best Erotic Model 2018 в Planet Club Sofia. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю.

Представи се, разкажи повече за себе си…
Аз съм Йоан, на 26 години, родом от Плевен, но живея в София от доста години. Работя в сферата на правото и съм завършил магистър и бакалавър в Стопанската академия в Свищов със специалност Финанси. Занимавам се с Фитнес от близо 10 години, като се състезавам и занимавам сериозно от четири.

Защо реши да участваш в този конкурс и на какво си готов за победата?
Реших да участвам, защото за мен това е нещо ново, нестандартно и ще ми донесе принос ако се представя на ниво. Като всеки един спортист и човек, борещ се за победа до край и не приемащ загубите, естествено готов съм да направя каквото трябва в рамките на правилата и нормалното.

Какво за теб е еротика и какви качества трябва да притежава един еротичен модел?
Еротиката за мен е едно от най-важните и показателни качества, ако мога така да я оприлича, в един млад човек който иска да привлича отсрещния пол.

Кое мислите, че ви прави секси и бихте ли променили нещо в себе си, за да се чувствате по-сексапилен?
Усмивката и погледа бих казал на първо място ме правят сексапилен, след това но не и на последно място тялото за което доста усилия полагам. В себе си бих променил може би дистанцираността до някаква степен.

Yoan1

 Кое в другия пол ти влияе секси и с какво ти влияеш секси на другия пол?
Ами на първо място излъчването и харизмата която ме грабва. Начина на държание и естествено формите на тялото, което е основополагащо да влияе секси на срещуположния пол. Аз влиая, според мен, основно с излъчване и със чувство за хумор на моменти. Тялото и външността пък са завършека на моето секси влияние на другия пол.

Любимата ти поза в секса?
Аз отдолу – тя отгоре. За по-специално име не се сещам.

 Какво e първото нещо, което правиш след секс?
Ами не е да запаля цигара, защото не пуша, както е класиката. По-скоро да хапна нещо сладко и да гушна след това половинката.

Кое е най-нестандартното място, на което сте правили секс?
В асансьор – бях малък и беше страшно приключение.

 Ако с вашия партньор решите да разнообразите секса като си прeдадете роли, каква роля ще изберете?
Ами според мен тя ученичка, аз пожарникар.

Какво очакваш от Best Erotic Model?
Очаквам едно шоу, изпълнено с емоции, смях забавни и готини нови хора и да вземем победата естествено накрая, но както казва, един шоумен от едно риалити наскоро “Както доди”.

Yoan2

Гардероб : Boutique Reserve, Promees Bg

Top