Вие сте тук
Начало > Събития > РЕДИЦА ЗВЕЗДНИ АРТИСТИ ПОСТАВИХА НАЧАЛОТО НА ЕДНА ТРАДИЦИЯ

РЕДИЦА ЗВЕЗДНИ АРТИСТИ ПОСТАВИХА НАЧАЛОТО НА ЕДНА ТРАДИЦИЯ

В навечерието на един от най-красивите пролетни празници – Цветница, едни от най-големите имена сред родните артисти се събраха, за да поставят началото на една традиция, имаща за основна цел подпомагането на младите таланти на България.

София Лайв клуб се превърна в меката на “Балът – 2016”, който се организира за първи път. Негови организатори са Гилдия атракционни и сценични изкуства към Съюза на артистите в България и VOXBG с управител Александър Пеновски.

balat

Гостите на благотворителната гала вечер се насладиха на изпълненията на ненадминатите Данчо Караджов и Александър Мариновски. Бурни аплодисменти заслужено получиха и Прея, Александър Кипров, Ансамбъл “Чинари”, балетите “Фънки Мънкис” и “Нина Петровска”, Жоро – степа и още други родни звезди. Награда за дебют на Съюза на артистите получи поп изпълнителят Тихомир Митов, който промотира новото си парче “Аз съм тук”, в което участие взима и квартет “Славеите на Надка Караджова”. Водещ на събитието бе актьорът Ники Сотиров.

На “Балът – 2016” бе представен нов брад вода, собственост на режисьора Александър Моллов – “ART WATER”. Приходите от нея ще бъдат инвестирани в подкрепа на младите ни таланти.

art

Top