Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОВА БЕШЕ: ЕВГЕНИ И ВАЛЕРИЯ СЕ РАЗДЕЛИХА

ТОВА БЕШЕ: ЕВГЕНИ И ВАЛЕРИЯ СЕ РАЗДЕЛИХА

валерия valeria evgeni

Валерия и Евгени от „Ергенът“ този път май наистина се разделиха. Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. В същото време Валерия сподели, че в момента преживява изключително труден за себе си период.

Скоро Виктория, която е известна защитничка на животните, е имала рожден ден и по този повод е решила да отиде в Гърция, за да си почине.

„Няколко дни преди рождения ми ден стана ясно, че заминаваме за Гърция, да си почина от цялата лудница и да събера сили, за да се справя с ужасния период, който настъпи в живота ми толкова неочаквано“, обяснява ергенката.

Каква точно е драмата, не е ясно. Ясно е, че Валерия е в Гърция със свои близки. В поста няма нито дума за ерген номер две. Самият Евгени също е в Гърция, но вероятно на друго място. Двамата с доскорошната му изгора нямат общи снимки от южната ни съседка. Вместо това Валерия се снима пред тортата за рождения си ден със своя приятелка, пише „България днес“.

„Накрая тъкмо събрахме багажа, за да се прибираме, и се появи още една неочаквана изненада – моето любимо момиче Айлин, с розова торта и пееща happy birthday. Разходихме се, вечеряхме и се смяхме, както само ние можем“, споделя победителката на романтичното риалити.

ЕРГЕНКАТА ВАЛЕРИЯ ПОТЪНА В СКРЪБ

Евгени и Валерия минават за единствената двойка, която май се събра в шоуто. Първият ерген Виктор много бързо би шута на избраницата си, която, както се разбра, е посочил по задължение, а последният участник в шоуто Алек така и не обяви победителка, а избяга на финала.

За разлика от тях Евгени и Виктория твърдяха, че наистина се обичат и са заедно. Двамата се появяваха в една компания заедно и определено изглеждаха като двойка. Въпреки това на няколко пъти се появиха информации, че двамата не са заедно. Сега по всичко изглежда, че това е самата истина.

Top
>