Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА НА СТРОГА ДИЕТА СЛЕД ПОКЪРТИТЕЛНИТЕ СНИМКИ ОТ ПЛАЖА

АНДРЕА НА СТРОГА ДИЕТА СЛЕД ПОКЪРТИТЕЛНИТЕ СНИМКИ ОТ ПЛАЖА

andrea

Фолк певицата Андреа май е минала на ударна диета след като се появиха шокиращи нейни необработени снимки, които показват излишеството килограми, натрупани по някога стройната ѝ снага.

Репортер на Уикенд засече преди дни звездата без нито един хит да разхожда кученцето си на столичния булевард „Дондуков”. Чалгаджийката изглеждаше сравнително вталена, макар и с доста подут и провиснал корем, който напираше да изскочи през блузата.

Промяната във фигурата ѝ все пак е към добро – Андреа очевидно е успяла да свали поне 3-4 килограма от едрата си сумо-осанка. Въпреки това трябва да се отбележи, че все още не е достигнала форми, които позволяват да се носи минижуп, без това да предизвиква ако не подигравки, то деликатно повдигане на вежди.

Макар да е леко поотслабнала, Андреа би трябвало да избира дрехи, които са поне една педя по-дълги в сравнение с поличката, която е нахлузила.

През цялото време, докато разхождаше домашния си любимец, певицата разговаряше по телефона. Блондинката изглеждаше загрижена за нещо, но така и не стана ясно точно за какво.

Top