Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА СЕ ПОМИРИ С КУБРАТ ПУЛЕВ

АНДРЕА СЕ ПОМИРИ С КУБРАТ ПУЛЕВ

kubrat-andrea-андреа-кубрат-пулев

Пълен обрат претърпяха отношенията на Андреа и Кубрат Пулев. Съвсем доскоро фолк певицата го хулеше здраво в социалните мрежи, ръсейки обвинения, кое от кое по-скандално.  А днес – само 3 месеца по-късно, певицата рекламира тениските, които са сред брандирания асортимент на боксьора в магазина в интернет сайта му.

През май блондинката сътвори чутовен панаир с откровението, че боксьорът, с когото имаха връзка 13 години наред, е имал любовница. След разкритията за изневери от негова страна бързо стана ясно коя е новата жена до боксьора, а Андреа публикува нова серия разобличения.

Бившата пайнерка посочи, че Кубрат си е купил жилище с любовницата. Фолк певицата завърши с нов хит. В края на юли представи песента “Егоист”, за която всички смятат, че е вдъхновена от разлъката й с боксьора. Пухкавата звезда ксама даде повод  за предположенията при премиерата на “Егоист”, след като написа в профила си във фейсбук: “За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих. Много исках да направим нещо повече от клип. Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не ви изплашим. Всичко е изкуство и изкуството е в мен!”.

АНДРЕА ПРОГОВОРИ ЗА КОБРАТА В ПЪРВО ИНТЕРВЮ СЛЕД РАЗДЯЛАТА

Кубрат Пулев само веднъж е коментирал темата. В своя медийна изява в началото на юни боксьорът сподели: “Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова години ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме. Съжалявам, че не успяхме да продължим заедно”.

Въпреки тази миролюбива позиция предположенията бяха по-скоро, че това е едва началото на разразилата се война между двамата. или поне от страна на Андреа, което бе подсилено от премиерата на песента “Егоист”, пише “Уикенд”. Затова бе абсолютна изненада и за нейните почитатели, когато в последните дни на август, блондинката сподели линк към магазина с брандираните артикули, които се продават в сайта на боксьора.

Top