Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЗИС НЕ Е СЪРДИТ НА ТОНИ СТОРАРО

АЗИС НЕ Е СЪРДИТ НА ТОНИ СТОРАРО

azis-азис

Тони Стораро предизвика фурор с участието си във фестивала край Бурса. Той се включи в събитието, след като изявата на Азис бе отменена заради негативна кампания. Краля на попфолка бе наречен „гей извратеняк“ от местен вестник, от който посочиха, че завалели оплаквания, че ще пее на панаира.

Изпълнителят на „Сен Тропе“ бе заменен от Тони Стораро и всички чакаха да реагира на скандала. Вместо това Азис пусна бенда си да се изявава на участие на Тони Стораро и Роксана в Англия.

„Бурса, благодаря“, сподели Тони Стораро към клипчетата, които качи в социалната мрежа. В тях се вижда многобройната публика на панаира и Тони, който сер аздава на сцената. Той се представи с хитове на български и турски език.

След тази изява Тони се готви за участие в Англия, където с Роксана ще пеят на български фестивал. Любопитна подробност е, че с тях пред публика ще застанат и музикантите на бенда на Азис. Това е още един аргумент, че Кралят на фолка не таи лоши чувства заради скандала с отмененото му участие във фестивала край Бурса и заместването му от Стораро.

ТОНИ СТОРАРО ЗАМЕСТИ ДОСТОЙНО АЗИС В ТУРЦИЯ

Двамата бяха близки приятели в началото на музикалните си кариери, но се отдалечиха във времето. Охладняването на отношенията им се засилило, когато Азис не откликнал на поканата на Тони да е сред гостите на сватбата на големия му син Фики. Все пак за драма между известните фолк певци едва ли може да се говори.

Азис в момента е в плен на други емоции. Той ще пее с Галена в три американски града в началото на октомври, отбелязва Уикенд. Двамата ще се изявяват на 9 октомври в Чикаго, на 11 октомври в Нейпълс и на 13 в Лас Вегас.

Азис и Галена подготвят дует, коментират запознати в бранша. Предположенията са, че докато певците са на турне, ще изненадат феновете с премиерата на парчето.

Top
body>