Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА НАГАЗИ В СВЕТОВНИЯ “ПЛЕЙМЕЙТ”, БИ ШУТА НА РОДНАТА ИЗЛАГАЦИЯ

ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА НАГАЗИ В СВЕТОВНИЯ “ПЛЕЙМЕЙТ”, БИ ШУТА НА РОДНАТА ИЗЛАГАЦИЯ

Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна пореден успех на международната сцена. Изкусителката получи покана да бъде част от конкурс на “Плейбой” във Филипините, чийто финал се състоя тази седмица.

Поканата е дошла от една от претендентките – Janine Rivere, която е инстаграм бръмчалка и е едно от най-популярните момичета във филипинските социални мрежи. Двете размениха любезности и демонстрираха близост в Инстаграм, където взаимно се хвалиха на стори.

Филипинката дори определи Деси като “своя плейбой сестра”. Заради семейни ангажименти, за които силиконката вече говори в медийното пространство, не можа да присъства на чуждестранния форум, но е обещала да се реваншира с визита догодина.

Преди няколко месеца Деси Фотосесията се присмя публично на тазгодишните участнички в конкурса “Плеймейт на годината”, който приключи, но никой не разбра така или иначе какво се е случило с него. “Не смятам да се занимавам с български “звезди” повече, моето място е модният подиум, но не у нас”, подчертава бръмчалката.

Top