Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА СКОЧИ ЖЕСТОКО СРЕЩУ БОЛНИЦАТА В ТЪРГОВИЩЕ

ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА СКОЧИ ЖЕСТОКО СРЕЩУ БОЛНИЦАТА В ТЪРГОВИЩЕ

Плеймейтката Деси Фотосесията скочи срещу медиците в болницата в Търговище. В социалните мрежи тя направи на пух и прах работещите в здравното заведение.

“Тези дни след дълги години отново се докоснах до болницата в гр. Търговище. Потресена и огорчена съм. Не искам да си спомням какво безхаберие е обзело работещите там лекари, никакво отношение към съдбата и здравето на възрастните хора”, казва Деси.

И допълва: “Ще бъда конкретна – д-р Славчев, не мога да повярвам как може да има лекари като него. Сестрите се заключват в стаята си по време на нощно дежурство и ако възникне проблем, крещят, че са ги обезпокоили. Да не говорим за мръсотията в “лечебното заведение”… Санитарките не считат за нужно да си вършат работата. Крещят по пациентите и недоволстват. Време е някой да направи нещо, Търговище все пак е областен град”, споделя плеймейтката.

Тя е настанила своята баба в болницата Търговище и е категорична, че няма да остави нещата, а ще започне битка с несправедливото отношения на медиците.

Top