Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕДВА 2000 ДУШИ НА КОНЦЕРТА НА “ПЛАНЕТА” В ПЛОВДИВ

ЕДВА 2000 ДУШИ НА КОНЦЕРТА НА “ПЛАНЕТА” В ПЛОВДИВ

митко-димитров-планета-ивана

Около 2000 почитатели на чалгата аплодираха пеещери пайнери в Пловдив за рождения ден на Планета. Забеляза се липсата на Преслава, Фики Стораро, Галена, Емилия и Джена.

Направи впечатление шикозните тоалети на певиците. Анелия, Галин, Райна, Милко Калайджиев, Илиян, Борис Дали и останалите взривиха залата с хитовете си за радост на феновете си.

Концерта изгледа и собственикът на “Пайнер” Митко Димитров, който седеше в компанията на изглеждащата ослепително сред публиката Ивана. Самата звезда написа следния коментар за ролята си на зрител на събитието: “Ехаа, за първи път от 20 години да съм срещу сцената за кураж на младото поколение, заедно с шефовете.”

Само час след края на концерта най-големите попфолк звезди се събраха да отбележат рождения ден на телевизията в гръцки ресторант, пише lupa.bg. Сред тях бяха имена като Цветелина Янева, Мария, Деси Слава, Тони Стораро и синчето му Емрах.

снимка Трафик Нюз

Всички те купонясваха в компанията на инж. Митко Димитров. В ресторанта празнуваха и много от новите имена на компанията, които миналата вечер в Пловдив направиха дебюта си на голямата сцена.

Top