Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШАТА ПЛЕЙМЕЙТКА ЕЛЕНА КУЧКОВА БАЧКА КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛ СРЕЩУ 5 БОНА

БИВШАТА ПЛЕЙМЕЙТКА ЕЛЕНА КУЧКОВА БАЧКА КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛ СРЕЩУ 5 БОНА

елена-кучкова

Елена Кучкова стана счетоводителка. Скандалната плеймейтка започна работа по специалността си в родния Пазарджик.

Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет. Направи го почти с пълно отличие и сега жени плодовете на успеха. „Работя като счетоводителка в Пазарджик – потвърди пред „България днес” Кучкова. Получавам 5 бона заплата, похвали се още изкусителката.

Елена се хваща на новата си месторабота преди повече от 2 години. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати. Първоначално получава доста по-скромна заплата, но полага огромно старание, работи до късно,а понякога и през уикенда. Шефовете, които са чужденци веднага забелязват нейното упоритост и за награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно повече от началото си възнаграждение.

Преди да започна работа в сферата на счетоводството Кучкова се изявяваше като модел. След като грабна титлата Мис Плеймейт сексапилната блондинка бе на гребена на вълната, участва в редица реклами шоута. Бе лице на много брандове. След като се запознава със сегашната си половинка, Елена се кротна. Тя спира да се появява по светски партита.

Мъжът до Кучкова е заможен бизнесмен в Пазарджик. Той бил против половинката му да бъде гледана от всички мъже и те да точат лиги по нея. Преди по-малко от година плеймейтката дари любимия си с дете. Кучкова роди момиче, което кръсти Изабела. Въпреки отглеждането на наследничката си Елена работи от вкъщи, когато има малко свободно време.

Top