Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОЙ ПРЕЦАКА УЧАСТИЕТО НА СУЗАНИТА ВЪВ “ВИП БРАДЪР”

ЕТО КОЙ ПРЕЦАКА УЧАСТИЕТО НА СУЗАНИТА ВЪВ “ВИП БРАДЪР”

Агенцията за закрила на детето развалили достлука на продуцентите на “ВИП Брадър” и техните планове да вкарат фаталната лолитка Сузанита в сеирджийското си риалити. Участието на малката певица и нейните родители е било договорено и сигурно, заснети са били визитките им, договорите били парафирани.

 Въпреки това в понеделник вечерта никой от семейство Мурад не прибяга през дворчето на имението до Нови Хан.

Ден преди старта всички знаменитости били събрани в столичен хотел, от където трябвало да бъдат извозени до временния си дом. Тогава там се появили агентите на ДАЗД, които забранили на родителите да въвлекат Сузана Мурадова в пошлото предаване, гръмко наричано от продуцентите “Социален експеримент”.

Скандалът бил чутовен защото всички, освен защитниците на детската психика и здраве не искали Сузи да влезе в Къщата. Шефовете на продукцията всячески се мъчели да убедят блюстителите на реда, че нищо не застрашава Сузанита, нейните родители също се кълнели, че ще я пазят, агентите обаче останали непреклонни.

Така те успели да осуетят плановете на Биг Брадър за тотално зрелище, именно на нейно място влязла Диона, която чакала в дълбока резерва, ако нещо извънредно се случи, издава източник от кухнята на шоуто пред “LifeOnline.bg”.

Top