Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФИКИ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА С ГЮЛДЖАН

ФИКИ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА С ГЮЛДЖАН

фики-гюлджан

“Не съм разделен с жена си! Няма такава новина, това са глупости! Бях със семейството си на Нова година и преди това и сега съм с него. Вече дадох интервю и повече няма да говоря по темата.”Така фолкзвездата Фики Стораро отхвърли писанията по негов адрес, че е разделен с жена си Гюлджан повече от месец и причината не била трети човек.

Според слуховете семейството живеело разделено, във фейсбук фолкзвездата качвал само свои снимки и “забравял” жена си и детето.

“Фалшив е този т.нар. “мой” профил. Ние сме едно щастливо голямо семейство и не искам да се спекулира с това. Не искам да говоря за личния си живот. Когато имам нови музикални проекти, с удоволствие ще разкажа на всички. Семейството е тема табу и аз от много време насам не говоря за тях. При мен всичко е наред и съм щастлив. Точка”, заяви певецът пред България днес.

Това сподели Фики, който и преди Нова година, и след нея е бил плътно със семейството на баща си, по-малкия си брат, жена си и детето от Бъдни вечер до Нова година и след това. “Бяхме във Велинград. Дори ще ви изпратя снимки, за да се уверите, че всички сме били заедно и всичко ни е наред. Повече няма и дума да говоря по въпроса”, още веднъж сподели най-успешният ни млад фолкпевец – Фики Стораро.

Top