Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАЗАЛО! ГАЛА И СТЕФАН СЕ НАГРАБИХА ГОЛИ В СЪБЛЕКАЛНЯТА (СНИМКА)

МАЗАЛО! ГАЛА И СТЕФАН СЕ НАГРАБИХА ГОЛИ В СЪБЛЕКАЛНЯТА (СНИМКА)

Мило и драго дават Гала и Стефан, за да си вдигнат рейтинга, а и този на предаването. Този път обаче доста прекалиха и дори си навлякоха възмутени коментари на потребители в мрежата.

Причината е снимка, на която полуголата Гала и голата й половинка са се награбили зад параван в гримьорната на водещата. Фризьорката пък е застанала до тях и им духа със сешоара. Скандалното фото беше публикувано от Гала, която явно смята кадъра за страшно секси. Не на това мнение са голяма част от зрителите.

“Ох, Гало, Гало, годините ти изпиха акъла, ма! Какво се правиш на девойка, като вече баба ще ставаш. А и тоя чурук до теб… добре, че си ти да го буташ някой лев да вземе. За паричките и славата, милият, хоро ще играе даже”, коментира потребител в мрежата.

Въпреки че Гала уреди Стефан в Нова, той често избива комплекси на нейн гръб и вбесява зрителите с грубото си поведение и отношение към нея и обидите, които ръси, без да се усеща, пише kliuki.bg. “Ако аз бях на Гала, такъв да съм го изритала не само от предаването си, но и от дома си. А тя седи и дреме като мисирка, смее се друг потребител.

555565

Top