Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА СЕ ВАКСИНИРА СРЕЩУ ВИРУСА (СНИМКА)

ГАЛЕНА СЕ ВАКСИНИРА СРЕЩУ ВИРУСА (СНИМКА)

галена galena

Галена стана поредната популярна личност у нас и по света, която призовава феновете към ваксиниране срещу вируса, който промени света.

Певицата сподели снимка в сторито на профила си в Инстаграм, на която се подлага на въпросната ваксина. Кадърът е придружен от стикер с надпис „Ваксините спасяват животи“.

Кой е медицинският център и коя е ваксината, на която Галена се е спряла, не става ясно. Факт е обаче призивът на изпълнителката към всички останали да последват примера ѝ.

Певицата изкара вируса още преди година заедно с единия си син, но днес вече е и с поставена ваксина. Най-тежкият период бил в началото, когато се проявило адско главоболие.

“Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се налагаше да звъня на големия ми син, за да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият неприятен ден”, разказа през юли 2020 година Галена, като уточни, че често има такъв дискомфорт и поради тази причина не си помислила първо за коронавируса. galena галена

“До края на деня ми се повиши температурата на 38 и 3 4 и е нормално да си помисля, че съм заразена, защото започнах работа, имах повече контакти с хората… Шестото ми чувство ме накара спешно да си направя тест. Първият беше отрицателен, отидох и при доцент в София, който ме уверяваше, че нямам коронавирус, защото симптомите са други. Но това мое шесто чувство непрестана да работи и исках просто да се уверя, че нямам коронавирус и не застрашавам да заразя други хора по редицата. Вторият тест го направих в София и потвърди моите съмнения”, сподели още фолк дивата, пише ХотНюз.

ГАЛЕНА СЕ СТОПИ СЛЕД 2 ГОДИНИ МЪКИ

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. “Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болка, слава богу, че вече я няма”, каза още певицата, която обаче избягва спорта. “След тази карантина, всички имаме нужда от спорт. Но това е едно от предписанията на лекарите – болните да не спортуваме, за да не се разширяват белите дробове”, допълни тя. Натрупаните при болестта килца тя свали трудно, но днес е в прекрасна форма, която демонстрира скоро от плажа.

Top
body>