Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ШОК! ГЕРИ-НИКОЛ ФАЛИРА?

ШОК! ГЕРИ-НИКОЛ ФАЛИРА?

Една от най-актуалните певици на родната поп музика Гери-Никол е на път да фалира. Тийн звездата е изправена пред сериозни финансови затруднения, които баща й Николай Георгиев-Цайса вече не е склонен да покрива.

Всеизвестен факт е, че именно богатият родител на Гери поема всички разходи по музикалната й кариера. Изпълнителката на „Готина и луда“ няма продуцентска компания зад гърба си и баща й спонсорира всичките й проекти. Плаща за клиповете й, за стайлинга й. Освен тези ежедневни разходи, всеки месец Цайса брои по 3 бона на музикални телевизии и радиа, за да пускат парчетата на щерка му.

В същото време Гери-Никол може да се похвали с едва 8 на брой участия на месец. Проста сметка показва, че с хонорара си от 3000 лева на вечер, Яката дупара няма как да оправдае инвестициите на баща си.

„Гери е много актуална, но уви – постоянно е на загуба. Досега Цайса проявяваше разбиране, защото искаше да осъществи мечтата на дъщеря си. Тази мечта обаче взе да му излиза солено и вече сериозно се замисля дали да продължава да налива пари от пусто в празно“, клатят глава запознати, пише “Галерия”.

Баща й неколкократно се опитвал да я убеди да подпише с музикална компания, за да отпадне поне разходът към телевизиите и радиата, но Гери била категорична: „Няма да съм робиня на никого“.

Младата певица била съвсем наясно с негативите, които ще трябва да търпи, ако има продуцент на главата си. Нейната приятелка и колежка Тита неведнъж й се е оплаквала колко е прецакана от своя продуцент – рапъра Криско.

За съжаление, Тита не може да разчита на богати родители и ръцете й са вързани. Ако обаче Гери-Никол скоро не започне сама да покрива разходите си, ще се наложи да се присъедини към Adamant Records на Криско. Или да се откаже завинаги от музиката…

Top