Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРИ-НИКОЛ СКОЧИ НА “БГ РАДИО”

МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРИ-НИКОЛ СКОЧИ НА “БГ РАДИО”

Гери-Никол изригна в социалните мрежи по повод номинациите за наградите на “БГ радио”. Изпълнителката на “Яката дупара” не попада в нито една от изброените категории.

Младата поп дива за поредна година показа възмущението си от годишните музикални награди, които ще се проведат тази събота в Благоевград. Този път варненската певица не попада в нито една от категориите, сред които за най-добра българска певица, текст, песен и видеоклип.

Гери-Никол публикува клипове във фейсбук, в които обяснява как това са най-нереалните награди. “Най-гледаната българска поп песен е моя и е с 37 милиона гледания, дори не е номинирана в “БГ радио”, така че не знам какво повече да ви кажа, това е България”, коментира изпълнителката в инстаграм.

И за финал допълва: “Мишките могат да пируват единствено, когато котараната с яката дупара я няма, нали знаете”.

Само за няколко часа тя получи и сподели десетки съобщения от феновете й, които гласят, че тя е най-добрата и няма нужда от подобни награди, пише “Телеграф”. Сред номиниратие са колежките й Дара, Тита, Михаела Филева, Алекс и Влади, Михаела Маринова, Графа, Любо Киров, Павел и Венци Венц, “Скандау”, Папи Ханс и много други.

Top