Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЛОРИЯ И МАРИЯ ДЕЛЯТ ЛЮБОВНИК?

ГЛОРИЯ И МАРИЯ ДЕЛЯТ ЛЮБОВНИК?

Мара Отварачката и Глория делят общ любовник. Тази мълва набира скорост във фолк средите, твърди “Уикенд”. Слуховете се подкрепили от едновременния престой на певиците в Париж, както и клиповете на последните им песни от Града на любовта.

“Двете пускат клипове от Париж в рамките на два дни. Говори се, че имат общ мъж, с когото ас се настанили в една стая, за да спестят разходи”, коментират наши източници, запознати със случващото се в лекия жанр. Париж се превърна и в естествен декор на новото видео на Мария.

Клипът към песента “Кажи й” излезе преди две седмици. От всеки кадър личи, че в лентата са вложени доста пари.

На международния ден на музиката – 1 октомври, Глория също представи видеоклип, книмав в Париж. “Винаги съм си представяла, че тази песен трябва да я снимам в този град”, сподели примата на фолка за новия си проект “Любовта настоява”.

Само ден по-рано Галина Иванова, както е истинското й име, отпразнува 22-рия рожден ден на щерка си Симона Загорова, на която посвети и баладата.

Масло в огъня на съмнението наля и сходството между видеата и престоят в Париж на двете чалга певици. Мара Отварачката и Глория обаче ревниво пазят личния си живот и не афишират кой е мачото до тях.

Мария наскоро призна, че най-накрая е намерила щастието след шумната раздяла с милионерския наследник Християн Гущеров.

 

Top