Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЛОРИЯ ОТРЕЧЕ ДА Е БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ

ГЛОРИЯ ОТРЕЧЕ ДА Е БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ

gloria-глория

Глория отрече, макар и доста неудебидетлно, връзката си с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Публична тайна в шоусредите е, че цели две години и половина – между 2001 и 2003 година тя е официалната половинка на гангстер №1.

Певицата никога не бе коментирала отношенията им през годините. Направи го за първи път чак сега, в биографичната си книга “До последната усмивка”, която вече е на пазара.

Чак на 322 страница глория коментира отношенията си с мафиота, пише Уикенд. Тя отрича да му е била любовница. Ето краткия пасаж, в който става дума за него:

“Доста често са ме свързали с Жоро Илиев, къде ли не съм го чела. Да, били сме приятели, канил ме е по негови партита, приемала съм тези ангажименти и съм си вършила работата. В онези години бяхме любимци в “борческите” среди, имам си приятели от тях и до днес. Но това беше, не съм имала интимни отношения с Жоро Илиев”.

Мемоарите на примата на фолка излязоха в навечерието на новата 2020 година. Противно на очакванията обаче книгата няма особено добри търговски резултати, въпреки пикантните абзаци в нея и атрактивната цена от 20 лева.

“До последната усмивка” дори не влезе в класацията на 50-те продавани книги през седмицата. За да провокира интерес към четивото, певицата ще тръгне на минитурне в страната в края на месеца.

Top