Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРАСАВЕЦЪТ ЧААТАЙ УДАРИ 100 КИЛА, ФЕНОВЕТЕ СА В ШОК

КРАСАВЕЦЪТ ЧААТАЙ УДАРИ 100 КИЛА, ФЕНОВЕТЕ СА В ШОК

чаатай-улусой

Чаатай Улусой е неузнаваем тази есен. Екранният Сарп Йълмаз от “Вътрешен човек” е качил минимум 20 кила над обичайното си тегло и в момента изглежда като анадолски пехливанин. Надебялаването му е най-драстично в корема.

“Аз съм истински хамелеон – мога да променям външния си вид, когато и както си поискам. Не ми беше никак трудно да напълнея драстично за няколко месеца, просто хапвах повече и спортувах по-малко. Сега съм над 100 килограма и дори си имам шкембе. Преди бях 80 и с плочки на корема”, коментира преди дни популярният актьор в интервю за турско издание.

Пак там той обясни, че метаморфозата му се дължи на нова кино роля. Действието на филма, за който се преобразил, се развило в един от най-страховитете турски зандани. През лятото Улусой все още беше в перфектна форма, припомня запознати.

Звездата прекара топлите месеци на яхтата си “Берти” и целодневно се разхождаше по палубата гол -само по бански, цитира Уикенд. Тялото му беше стегнато и мускулесто, а привилегията да му се радва отблизо имаше актрисата Дуйгу Саръшан, която му е гадже от три години.

29-годишният тв любимец е спортна натура още от тийнейджърския си период. В училище е тренирал баскетбол и е можел да направи кариера под кошовете. В момента Чаатай е най-скъпоплатеният турски актьор.

Top