Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРИСТИН КАМЕНОВА ПАК РАЗТЪРСИ ЕФИРА С ИЗПОВЕД ЗА НОВИТЕ СИ БОМБИ

КРИСТИН КАМЕНОВА ПАК РАЗТЪРСИ ЕФИРА С ИЗПОВЕД ЗА НОВИТЕ СИ БОМБИ

Кристин Каменова отново успя да взриви обществеността. Година след като гръмна с интервю за “Събуди се”, моделката отново застана пред камерата на предаването. Този път поводът е втората й операция, в която й сложиха по 1000 кубика силикон във всяка гърда. Това я прави българката с най-големите гърди.

Припомняме, че Каменова стана известна, след като изтегли потребителски кредит, за да си сложи силиконов бюст, да отиде на почивка в Дубай и да си намери принц, за когото да се ожени и да си оправи живота.

Скоро след това младото момиче се похвали, че си е сложило нови гърди, отишло е в Дубай и си е намерило шейх. „Гаджето беше толкова неуспешно, колкото силиконът”, коментира днес Кристин. „Аз сложих край, спрях да ходя в Дубай”. Този път парите е взела от своята малка.“Мога да бъда пример с работата и визията си. На никого не налагам и не казвам да си сложи също 2000 кубика силикон. Ако родителите не могат да възпитат добре децата си до 7 години и мислят, че в училище или публичните личности ще ги възпитаваме, няма да стане. Всеки родител трябва да се грижи за децата си”, казва Кристин.

“Щях да съм лош пример ако бях убила, откраднала… В случая какво казвам? Аз съм едно момиче, на което майка му е дала пари за операция, а преди това съм теглила кредит. Тези пари да съм ги откраднала? Смятам, че съм добър пример”, допълва палавата блондинка.

“Мечтая за семейство, надявам се до няколко години да имам дете. Аз съм избрала да бъда Кристин с големите гърди и това ще остане до края на живота ми”, подчертава тя.

ИЗТЕЧЕ ВИДЕО ОТ ОПЕРАЦИЯТА НА КРИСТИН, КОЯТО СИ НАЛЯ 2000 КУБИКА СИЛИКОН

Top