Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПОКАЗА ГАДЖЕТО, БИЛ ПОВОДЪТ ЗА УСМИВКИТЕ Й

МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПОКАЗА ГАДЖЕТО, БИЛ ПОВОДЪТ ЗА УСМИВКИТЕ Й

михаела-филева

Дълго време Михаела Филева криеше самоличността на своята половинка, пазейки личния си живот далеч от медийното пространство, но постепенно реши да представи на своите верни почитатели партньора си. Неговият образ постепенно започна да се появява в някои от 24-часовите истории, които споделяше в личния си Инстаграм акаунт, а впоследствие ликът му заемаше място и в снимките, редящи се по стената на профила ѝ.

Днес вече не е тайна, че той се казва Стефан и работи като маркетинг мениджър в голяма компания. А благодарение на последната публикация на брюнетката в социалната мрежа е ясно, че нейното щастие носи именно неговото име.

Преди ден Михаела се похвали с кадри, разкриващи морската ѝ почивка, в която верен спътник е любимият ѝ. На тях се вижда, че двамата са се отдали на плаване с яхта, наслаждавайки се високите температури, слънчевите лъчи и природата в близост до брега.

МИХАЕЛА ФИЛЕВА КАТЕРИ 30 КИЛОМЕТРА ИЗ БАЛКАНА

„Родена с късмет“, гласи един от хаштаговете, с които Филева е отбелязала своята публикация.  На изображенията, заснети на борда на плавателния съд, бившата съдийка от музикалното реалити предаване „Гласът на България“ носи небесносиня рокля с къс ръкав и щампа на гърдите, изобразяваща нейна снимка, която е пристегната в талията с тесен черен колан, отбелязва life.dir.bg. Косата ѝ е прибрана на висока опашка, а визията ѝ се допълва от чифт обеци – тип „халки“ и тъмни очила.

Top
body>