Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИКА СТОИЧКОВА ЗАБЪРСАЛА АРЖЕНТИНСКИ ФУТБОЛИСТ С БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ

МИКА СТОИЧКОВА ЗАБЪРСАЛА АРЖЕНТИНСКИ ФУТБОЛИСТ С БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ

мика стоичкова

Голямата дъщеря на Христо Стоичков си има нова тръпка. След като преодоля травмата от раздялата на бащата на дъщеря си, Мика отново е започнала да ходи по срещи. Щастливецът, който е успял да я заинтригува, е бивш футболист от Аржентина.

Съвсем наскоро Мика се похвали в социалните мрежи, че е прекарала прекрасна вечер в компанията на аржентинец на име Кевин. Това била нейната “вечер за срещи”, но чаровната брюнетка не се впуснала сляпо в авантюрата, а решила да пази прилично поведение.

Въпросната вечер двамата купонясвали в един от най-скъпите и луксозни клубове в Маями.

Мъжът, с когото е започнала да излиза Мика, ръководи бизнес с недвижими имоти. Той е шеф на една от фирмите за продажба на луксозни жилища в Маями, пише Уикенд. Завършил е университет в същия град, но е роден в Буенос Айрес. Там е развил огромната си страст към футбола, който в момента му е хоби, но в миналото е бил негово основно занимание. Кевин е тренирал любимия спорт в семейство Стоичкови и най-вероятно това е едно от нещата, с които е направил приятно впечатление на Мика.

До ден днешен младият мъж ходи по мачове и вика за националния отбол на Аржентина. Освен това обича спорта, яхтите и плажовете на Маями, в което също много си пасва с по-голямата сестра Стоичкова.

Преди три години щерката на Камата роди дъщеричка от българския турчин Айкут, с когото лично баща ѝ я запознал. Двамата се ожениха малко преди детето да дойде на бял свят. Само две години след раждането Мика и Айки се разделиха.

Top