Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАРУШЕВ ОТ “ОЛ ИНКЛУЗИВ” ПРЕТРЕПАЛ ЗРИТЕЛКА В ТЕАТЪРА

ПАРУШЕВ ОТ “ОЛ ИНКЛУЗИВ” ПРЕТРЕПАЛ ЗРИТЕЛКА В ТЕАТЪРА

парушев петър калчев

Колоритният управител на хотел Йордан Парушев от комедийния сериал “Ол инклузив” по Нова крие срамна случка от житието-битието си. Актьорът Петър Калчев, който в миналото бе голямата любов на своята колежка Албена Михова, едва не убил зрителка по време на представление.

Инцидентът се случил, докато Петър участвал в хитовата постановка “Охранители” на Съни Сънински в Малък градски театър “Зад канала”. В спектакъла роли имали Христо Мутафчиев, Георги Къркеланов, Филип Аврамов и Съни Сънински. В ролята на гардове актьорите се биели с пластмасови тръби.

Едната от тях се счупила и за да не купуват нова дълга тръба, реквизиторите я ремонтирали, като я залепили. По време на гастрол с “Охранители” в Добрич актьорите се развихрили на сцената и ремонтираната пръчка на екранния Парушев хвръкнала към публиката в салона.

НЯМА ОТЪРВАНЕ: ALL INCLUSIVE С ТРЕТИ СЕЗОН

“Видяхме как излетя и шибна една девойка в челото. По-късно се оказа, че съпругът на тази девойка е наш колега от кукления театър в Добрич. А тя работила в охранителна фирма. Били скарани и той решил да я изненада и за да се сдобрят я довел на театър. Тя полежа в болница, а ние се отказахме от хонорарите си и ги дарихме за нея. Лекарите казаха, че ако ударът е бил малко по-надолу, в окото, щеше да остане на място”, разказа драматичната случка шефът на Съюза на артистите у нас Христо Мутафчиев.

Студентската любов на Албена Михова нашумя с ролите си на полицай в кримисериалите “Под прикритие”, “Отплата” и “Пътят на честта”. Албена и Петър се залюбили като тийнейджъри в родния си град Варна, пише Уикенд. Калчев бил с 2 години по-голям от Албена, но при първото му кандидатстване в НАТФИЗ го скъсали.

Вторият път, през 1994 година, атакувал Театралната академия заедно с нея и ги приели в специалност “Кукли”. Студентската им любов приключила заради увлечението на Петър по манекенка.

Top