Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЛЕЙМЕЙТКА СЕ ЗАКЛЕ КАТО ДЕПУТАТ

ПЛЕЙМЕЙТКА СЕ ЗАКЛЕ КАТО ДЕПУТАТ

Елена Аксиева е новоизбраната депутатка на “Воля”. Красавицата, която е майка на две деца и предпочете майчинството пред парламентарната работа, вече е официално част от групата на Марешки в събранието.

Преди това Елена е била част от далеч по-интересна група – на зайчетата на мъжката библия “Плейбой”. Пловдивчанката е дефилирала преди години в конкурса “Мис Плеймейт” под номер 5, пише “България Днес”.

Брюнетката кършила снага в няколко тоалета, оставящи малко на въображението, като конкурсът се е провел в бившата вече култова дискотека “Син Сити”. Именно в Града на греха, както столичани наричаха емблематичната чалготека, Елена показала прелести в престижния силиконов конкурс.

Визията й на топмодел обаче не успява да й донесе мечтания трофей на победителка. Но Елена не участва само в конкурса “Плеймейт”, а успява да заснеме и стилна фотосесия с провокативни тоалети.

Фотосът на красавицата, който е далеч по-стилен от снимките от конкурса, обиколи мрежата, след като стана ясно, че Аксиева ще се закълне като депутат. За да стане това, след отказа от моделска кариера Хубавата Елена се ориентира към далеч по-стойностни занимания – започва да се занимава с икономика и софтуер.

Зад визията на модел и зайче на “Плейбой” се оказва, че се крие истинска фурия в мениджмънта, какъвто Аксиева специализира с компания за софтуер. Не само красотата й се оказала ключова за успеха на “Воля” на изборите в Пловдивско, твърдят от екипа на партията.

Елена организирала поредица кръгли маси за правата на жените, срещи с избиратели, дискусии и успяла да стане водач на листата на партията в Пловдив. Внезапно знойната красавица обяви, че няма да влиза като депутат в парламента. Слуховете и клюките покрай отказа на Аксиева надвишаваха и тези след клетвата й, когато се разбра, че хубавицата е била модел и е дефилирала по оскъдно бельо.

Въпреки това в последния пленарен ден преди ваканцията Аксиева официално стана част от народните избраници. Заради оттеглянето на не по-малко привлекателна депутатка – Нина Миткова. Миткова безмълвно се оттегли от жълтите павета, за да освободи стола си за Хубавата Елена, който стоя свободен над шест месеца.

А че е хубава новата депутатка на “Воля”, спор няма, шушукат избраниците от силния пол в парламента. За нещастие на мачовците в събранието, Елена е омъжена щастливо и докато не кове закони, прави романтични жестове към съпруга си – бизнесменът Атанас Пешев. Наскоро красавицата изненадала половинката си с истински романтичен жест – посипала розови листенца и ароматни свещи из цялата баня, с които изписала “Обичам те”, разказаха близки до младото семейство. И отрязаха всякакви мераци на колегите ергени на Аксиева в парламента.

Бившият модел освен влюбена съпруга е и майка на две деца и именно заради новородения си син се отказа от депутатската банка, като изчака детето да порасне, преди да се впусне в дебрите на законодателството. За утеха в парламента на мачовците им остава само да въздишат по Хубавата Елена и перфектната й фигура и да се надяват депутатката да бъде разпределена в някоя от техните комисии.

Top