Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЛЕЙМЕЙТКАТА АННА-МАРИЯ ЧЕРНЕВА: ИСКАМ ДА СЪМ МУТРЕСА

ПЛЕЙМЕЙТКАТА АННА-МАРИЯ ЧЕРНЕВА: ИСКАМ ДА СЪМ МУТРЕСА

анна-мария-чернева

Популярната плеймейтка Анна-Мария Чернева иска да е мутреса. Скандалната красавица се оказа перфектната актриса за тази роля. Купонджийката стана известна със своята роля в сериала “София ден и нощ”, но наскоро показа се превъплъщава в държанка.

Чернева си партнира с Михаил Билалов в музикален клип. Според феновете прилича страшно много на едно от многобройните млади гаджета на разследвания бизнесмен Васил Божков.

“Много ми се играе в криминален филм или сериал. Искам да бъда мутреса, която не говори много – разказа пред “България Днес” Анна-Мария Чернева. – Репликите винаги са ме притеснявали. Редовно си втълпявам, че мога да ги забравя на сцената.”

Анна-Мария Чернева набра сериозен опит в театъра. Тя участва в няколко популярни постановки като “Не казвай на никой” и “Промяната”.

Хубавицата със силиконов бюст сложи за пръв път цървули в друга нетипична роля. Тя се снима в клип за народната песен “Василке, млада невесто”.

“Много исках да се видя в народна носия. Снимахме на полянка – разказа Анна-Мария Чернева. – Историята ми пасна. Василка залъгва момъка, а после го изоставя.”

АННА-МАРИЯ ЧЕРНЕВА РАЗКРИ ДАЛИ Е ГАДЖЕ НА ХРИСТО СИРАКОВ 

Плеймейтката има и други идеи за кариерно развитие. Анна-Мария сподели, че иска да е първата българска космонавтка. Тя ходи на лекции като слушател във Физическия факултет на Софийския университет.
“Преди години отидох в БАН, защото исках да уча космология. Точно бях завършила училище. Колебаех се между астрономия и актьорско майсторство – разказва Анна-Мария Чернева. – Пристигнах с високи токчета, леопардови щампи и грим. Учените бяха потресени. Казаха ми: “Какво правиш тук? Много симпатично девойче си, но не си за тук.”. Видях по стените формули и умрях от страх.”

Актрисата прочела в медиите, че технократът Илон Мъск, който изстреля в Космоса първата частна ракета с хора на борда, си търси съпруга. Самата Анна-Мария е обвързана и от няколко години е гадже с известния фен на “Левски” Тодор Грудов – Теди Хитлера.

“Принципно не се занимавам с мъже над 40, но ако бях свободна, а той е запазен, ще направя изключение – призна Чернева. – Мога да му бъда добра приятелка и събеседник. Не харесвам бизнесмени, макар че Христо Сираков ми предложи пръстен, но там нищо не стана. Моят идеал е спортистче, боксьорче и да е до 35 години.”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Анна-Мария Чернева (@annamariacherneva) на

Top