Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАРАН ПОДГОНИ ПРЕСЛАВА, ПЕВИЦАТА ТИЧА В ДЖУНГЛАТА ОТ СТРАХ

ВАРАН ПОДГОНИ ПРЕСЛАВА, ПЕВИЦАТА ТИЧА В ДЖУНГЛАТА ОТ СТРАХ

преслава-варан

Фолк дивата Преслава бе подгонена от варан по време на почивката си в Тайланд. Гласовитата брюнетка определи ситуацията като шок за нея, при който дори е захвърлила чантата и мобилния си телефон и побягнала.

За близката си среща с гущера Преслава разказа с клипче в личния си профил в Instagram. Тя сподели видеото, на което се вижда как влечугото се отдалечава, а под него певицата написа.

“Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. P.S Страх лозе пази!”.

Варанът е едно от най-опасните същества, определят го за наследник на драконите. Той е най-големият гущер на Земята и е животното с най-отровна уста.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

ШОК 😱🤭😲 Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. 👏😝 Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! 🤭 Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. 😂 И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. 🤣😂🤣 Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. 😂😂 P.S Страх лозе пази! 🤭✌️😂 #preslava #shock #attention #danger #varan #varanus #thailand #kohsamui #island #banyantree #😱 #🤭

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

Top