Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВКАРАХА ГАЛИН В “БИТКАТА НА ДЖУКИТЕ”

ВКАРАХА ГАЛИН В “БИТКАТА НА ДЖУКИТЕ”

Устните на фолк певеца Галин се оказаха доста болна тема за някои. Преди месеци излезе информация, че тийнидолът си ги е боцкал и уголемил. Първи срещу него скочи неговият адаш Галин Юлиянов, който от няколко години се занимава с мода в Австрия.

Тогава медиите започнаха да сравняват кадри на изпълнителя от преди няколко години и сега, като са категорични, че той си ги е уголемил.

“Аз съм изцяло естествен, не съм си променял абсолютно нищо, да не говорим за устните пък. Просто са представени кадри от високо и ниско и е нормално да има разлика”, отговори в интервю звездата на “Пайнер”.

Secret.bg научи, че Галин Юлиянов бил повече от бесен след коментар на певеца по негов адрес. Той е научил, че добричлията го е съветвал да се занимава със собствените си устни и да не гледа чуждите.

“Аз моите няма какво да си ги гледам, те са си същите, както и преди много години. Неговите обаче са видимо уголемени. Нека да си признае, защо крие? В днешно време да си метросексуален си е в реда на нещата”, категоричен е дизайнерът.

Галин Юлианов
Галин Юлианов
Top