Вие сте тук
Начало > Издънки > АННА-МАРИЯ ЧЕРНЕВА ИЗКОПИРА СЦЕНА ОТ СЕРИАЛ И НАКАРА МЪЖ ДА Й ЦЕЛУНЕ ОБУВКАТА

АННА-МАРИЯ ЧЕРНЕВА ИЗКОПИРА СЦЕНА ОТ СЕРИАЛ И НАКАРА МЪЖ ДА Й ЦЕЛУНЕ ОБУВКАТА

анна-мария чернева anna maria cherneva

Сексапилната тв водеща и плеймейтка Анна-Мария Чернева демонстрира чувство за хумор на импровизиран кастинг. На секс бомбата се наложило да избира между звездата от „София – ден и нощ“ Адриан Зурков и изигралия ролята на бизнесмена Мъро в хитовия сериал – Йоан.

Типично за топ силиконка Анна-Мария веднага си представила как мачка чаршафите с Адриан, но решила преди това да се пошегува с Йоан. Тъй като 32-годишният мъж имал подобна сценка красавицата демонстрирала чувство за хумор и му казала: „Пич,  шансът ти е нулев, на мацка като мен може да целунеш обувката и да бягаш“.

Йоан не се обидил и влязъл в роля веднага, добавил че на фона на конкуренцията е логично и че между Анна-Мария и Адриан биха били излезли страхотни екранни пратньори.

Анна-Мария обаче настояла да завършат майтапа и казала че заради конкуренцията в лицето на Адриан, Йоан наистина трябва да целуне обувката й като загубил. Младият мъж също се пошегувал и казал „е с такава жена и това е нещо“. След като целунал обувката на Анна Мария, Йоан си тръгнал, а плеймейтката загатнала че в бъдеще може да станем свидетели на скандални сцени между нея и Зурков, а дали става въпрос за сериал или някое риалити, може само да гадаем.

йоан-

Top
body>