Вие сте тук
Начало > Издънки > МАЙКИ ПРОПИЩЯХА СРЕЩУ “НЕЖНИТЕ” КОЛАЖИ НА КРИСКО

МАЙКИ ПРОПИЩЯХА СРЕЩУ “НЕЖНИТЕ” КОЛАЖИ НА КРИСКО

криско

Криско лъсна на показ в травеститска роля с женски гърди! Колко е удачно да прави това любимецът на детската аудитория, е въпрос на личен морал. Чрез манипулирани на компютър изображения рапърът се прави на своя американска колежка рапърка. Криско се превърна в звездата Карди Би – скандална 28-годишна хип-хоп изпълнителка от Бронкс.

Пищното дупе и огромната пазва в унисон с брадатото лице на Криско възмутиха редица родители. Рапърът сменя няколко визии в краткото пародийно видео. Всички те са от клипа към една от най-известните песни на Карди Би в дует с колежката й Меган Тей с над 130 млн. почитатели.

Не само Криско е фен на безбройните забавни превъплъщения, които предлага мрежата. Жена му Цвети последва примера му. Ефектът при нея не е същият. Красивата брюнетка е една идея по-пищна, но все още толкова секси, колкото е по принцип, пише “България днес”.

Изненадващо продуцентът Маги Халваджиян също се подведе по последната мода. Магърдич се показа като Шакира. Халваджиян предизвика бурен смях, полегнал полугол с руси коси. Феновете на Маги са категорични, че като жена с брада продуцентът много напомня на руската звезда от български произход Филип Киркоров. Дали това е комплимент за него, Магърдич не казва.

Виртуалната смяна на пола е истински хит през последните години. Безброй приложения зарибяват звездите, заинтригувани от идеята да се видят като противоположния пол. Така преди няколко месеца плеймейтката Джулиана Гани стана мъж, а премиерът Бойко Борисов и президентът Тръмп – жени. Според психолозите подобен тип игри говорят за възпитаване по отношение на толерантност и приемане на различните.

КРИСКО ТЕЖАЛ ЕДВА 63 КИЛОГРАМА

Предизвикателствата, които подвеждат онлайн потребителите, са много и различни. Те могат да варират от напълно безобидни и забавни превъплъщения до опасни игри. Такава беше смъртоносната игра на контрол “Син кит”, зародила се в руска социална мрежа, която се разпространяваше и в други държави. Свързана бе с опасни предизвикателства при тийнейджърите, които понякога водят до самонаранявания и дори смъртни случаи.

Сред най-безумните подобни предизвикателства в социалните мрежи е и “Тестът червило”, който беше много актуален преди няколко месеца. Тогава козметичният аксесоар трябваше да се задържи изправен в кухината на ключицата на дамата. По този начин жени доказват колко са изящни. Необичайният тренд бил лансиран от китайската актриса и певица Чен Шу. Само много слаби жени, които нямат тлъстинки в областта на врата, се справяли с предизвикателството. Сериозни психически травми бяха нанесени сред по-пълните девойки по света заради него.

Колажите успяха да изнервят редица майки на тийнейджъри, които се обявиха твърдо против инициативата на бившия рапър.

Top