Вие сте тук
Начало > Дъно > ОЦЕНИХА ФОТОШОПА НА ЕМРАХ НА 5 БОНА

ОЦЕНИХА ФОТОШОПА НА ЕМРАХ НА 5 БОНА

емрах-стораро

Профилът в инстаграм на новоизлюпения певец Емрах е хакнат. Той търси начин да си възстанови спомените, снимките и най-вече хилядите последователи. Според мълвата хакери искат откуп от 5 хил. лева, за да възстановят изтритата информация.

Стресът от липсата на досег до социалните мрежи веднага рефлектира на малкия син на Тони Стораро и той побърза да си направи нов профил. На помощ за събиране на последователи се втурнаха цял куп родни фолкаджии. Семейството, разбира се, първо започна да разпространява новата страница на Емрах. Тони и Фики Стораро побързаха да запалят чалга гилдията и да привлекат вниманието на феновете към новия профил. Илиян Тупалката, Алисия, Теди Александрова и още редица популярни и не толкова познати личности споделиха информацията за хакерската атака срещу Емрах.

Причината засега остава неясна, но феновете са категорични, че става въпрос за някой завистлив недоброжелател, който иска да се опита да съсипе кариерата на 16-годишната звезда, пише България днес”. “Стартираме новата година и с нов инстаграм профил… Който и да е изтрил стария ми, надали може да застане на моето място и да прави това, което аз! Затова само напред и нагоре!”, написа Емрах под първата снимка.

На фона на тази лична драма Емрах отнесе и редица критики заради последните си няколко снимки в стария си профил. На тях младежът не прилича на себе си заради нескопосан фотошоп.

Изпилен нос, изтънено лице и странни вежди направиха Емрах да прилича по-скоро на Андреа, отколкото на себе си.

В последната година десетки родни звезди станаха обект на хакерски атаки в мрежата. Най-одумваната сред тях беше тази срещу Преслава, която се оказа хакната веднага след като направи драстичната промяна на носа си. Така всички снимки на изпълнителката на “Лъжа е” със стария нос останаха в историята. Освен нея опарени бяха Виктор Калев, Благо Джизъса, Симона Загорова, Юлиан Вергов. И Валери Божинов също стана обект на недоброжелатели, но той предпочете да си остане изтрит от инстаграм и не си направи нов профил.

Top