Вие сте тук
Начало > Дъно > ПАПИ ХАНС СИ ВИРНА НОСА

ПАПИ ХАНС СИ ВИРНА НОСА

папи-ханс

Константин Трендафилов, известен с псевдоним Папи Ханс, се е взел за голяма звезда, оплакват се почитатели на творчествто му. Той се държал надменно с феновете си, дори с малките деца, снимки и автографи също отказвал с голяма досада.

Напоследък в интернет форумите много хора се оплакват от поведението на риалити звездата. Той е станал направо неузнаваем и от някогашното позитивно и усмихнато момче, се е превърнал в надменен пуяк, твърдят десетки възмутени от него.

“Видях на новогодишния концерт в града ми т.нар. Папи Ханс. Изключително неприятен тип. Къде тръгнал и той концерти да прави – има 3 песньовки на кръст и с имитации на други се опитва да прави шоу. По принцип ми е неприятен, но ми стана още по-противен със звездеенето си. Приключи си изпълнението и слезе от сцената. Маса народ отиде зад сцената – кой за автограф, кой за снимка, а фръцльото се фръцна и си замина. Този келеш не знае ли, че е известен само заради тези хора”, коментира недоволна дама.

Друга пък допълва следното: “Моите впечатления от него напълно съвпадат с горните. Доста често идваше в сградата, в която работя. Двама-трима колеги съвсем учтиво го помолиха за снимка или автограф за децата им. Държа се изключително надменно и със супер нежелание се съгласи на една снимка. Скоро гледах повторение на “Черешката на тортата”, в която участваше, и тъкмо бях прочела книгата му “Затвори сърце”. Направо не мога да повярвам, че Константин Трендафилов и Папи Ханс са един и същ човек…”.

Запознати твърдят, че навремето Коцето бил скромно момче, но след като се залюбил с младата певица Дара, много се променил, пише Уикенд. С нея вече не са заедно, но именно тя го подкрепила да гради музикална кариера и съдействала в създаването на първия му хит “Кекс”.

Top