Вие сте тук
Начало > Дъно > СЛАВИ ПО СТЪПКИТЕ НА БРАДЪРА, ЩЕ ПЪЛНИ ЕФИРА С ПЛЕЙМЕЙТКИ

СЛАВИ ПО СТЪПКИТЕ НА БРАДЪРА, ЩЕ ПЪЛНИ ЕФИРА С ПЛЕЙМЕЙТКИ

боби-слави

Слави Трифонов тръгва по стъпките на “VIP Brother”, чийто ефир през последните години бе залят от силиконови дами. Тази вечер в шоуто на Слави в новата му телевизия 7/8 TV ще гостува победителката в последното издание на “Плеймейт на годината” Михаела.

С нея започва и новата вълна гости на шоумена. Преди дни той покани в студиото си драпащия за слава репортер Боби, който години наред тъпче на едно място, преследвайки силиконки, за да им задава въпроси от учебниците по история и география.

Въпреки че тези клипове отдавна станаха досадни и не предизвикват вече никакво внимание, Слави покани репортера Боби да снима подобни клипчета и за шоуто му. Освен това Трифонов го призова скоро да му гостува отново, но да бъде в компанията на дами с изкуствени цици.

През годините редица плеймейтки се оплакаха именно от същия репортер. По думите им той използвал канала си в YouTube, за да се запознае с тях, а след това започвал да им досажда и да ги кани на срещи. Ако пък откажели, то започвали грозни нападки срещу тях.

Запознати издават, че в последните години с наближаването на “Vip Brother” Боби започвал масов хейт срещу силиконките, публикувайки техни колажи. Все пак съдбата не е била благосклонна към него, защото до най-известната къща така и не стигна.

В студиото на Слави Боби заяви, че плеймейтките са глобален проблем. Не можело подобни момичета без образование да ходят на Малдивите.

Тези думи са си същински парадокс, тъй като благодарение на плеймейтките Боби успя да събере не малък брой абонати в канала си.

Top