Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛБЕНА МИХОВА БЕЗ МОРЕ И ПАРИ ТОВА ЛЯТО

АЛБЕНА МИХОВА БЕЗ МОРЕ И ПАРИ ТОВА ЛЯТО

албена-михова

Актрисата Албена Михова не е успяла да стигне до морето, а прекарала лятото в селската си вила, която купи неотдавна. “Аз още не мога да й се нарадвам, никога не съм имала село. Там си продължих карантината цяло лято”, сподели Михова.

Комедийната идолка останала без пари заради пандемията и затворените театри и не успяла да довърши ремонта на къщата. Напук на кризата Албена се похвали с голямо количество ябълки, но пък нямала време да вари ракия и ги подарила на съселяните си. За догодина обещава да направи оцет от тях.

АЛБЕНА МИХОВА ЩАСТЛИВА С МЛАДОТО СИ ЛЪВЧЕ

Михова сподели пред Гала, че е видяла извънземни през нощта. В началото си е мислила, че е звезда, но не било. По думите й, всички от близките села са ги виждали.

Тя признава, че хората се притесняват все още да ходят на театър, но тя продължава да играе, макар и пред по-малка публика.

Актрисата обещава, че повече няма да спи в палатка. “През годините сме ходили много пъти на палатка, ама все нещо се случва. Или бръмбари ме удрят и хапят, или имам приключения с крави”, споделя Албена.

Последният път, когато на сутринта отворила ципа, за да излезе от палатката си, една кравешка глава влязла вътре. Тогава Михова започнала да вика за помощ, но в този момент се показала и втора глава на крава.

Звездата от “Пълна лудница” разказа и как се е опитала да приготви в новата си къща турско кафе. “Нямах джезве и реших да го направя в микроволната фурна. Пускам аз и чакам да стане, ама като отворих, изобщо не приличаше на кафе, а то се оказа, че е подправка – самардала”, сподели тя.

Това обаче не бил първият й гаф, свързан с кафе. Преди няколко години, когато е биля съквартирантка с Руслан Мъйнов, му направила кафе, но вместо захар, сложила сол.

Top